Hogyan lehetne innen kitörni? Hogyan játszhatnék csapatban?
Figyelt kérdés
Az a baj itt helyileg hogy nem lehet érvényesülni elnyomják az embert van egy kis súly feleslegem 178cm magas vagyok és 95KG de szeretnék csapatban focizni.Most egy öregfiúk csapatban játszom ahol 18-65 éves korig vannak emberek teremben játszunk nyáron pályán sok meccset döntöttem el 1,5 év alatt 400 gólt lőttem kb. 1m x 1m kapukra érzek magamban erőt, hogy edzem de vajon hol lehetne csapatban játszani.Nyáron kondizom télen felülésezem.Valami ötlet hogy mit kéne tennem? Persze nem vagyok annyira nagyon jó játékos de imádok focizni és úgy nyerni aminek van célja.Hátvédnek kapusnak és csatárnak is jó szoktam lenni általában hátvédnek szoktam beállni mert mindenki támadni akar de csatárnak is jó vagyok mint írtam sok gólt lőttem. Kapus voltam a helyi felnőtt csapatban de csak csere kapus, kapusként van még mit tanulni bár mind1 hol játszok csak játszhassak.Előre köszike a válaszokat2011. dec. 13. 11:52
1/8 anonim válasza:
Miért nem keresed fel valamelyik környékbeli kis csapatot?
Hol laksz?
2/8 anonim válasza:
Megye2 agy megye3ba simán elférnél.Én ismerek sok falusi csapatot ahol 400-500fő lakik és még a 46éves sörhasú is focizik.Sokszor hétvégente úgy kell összeszedni az embereket,ami elvileg szabálytalan lenne....de ha már eljött a vendégcsapat,ők is focizni jöttek.
3/8 A kérdező kommentje:
Szolnok mellet kis faluban itt helyben vannak problémák és itt nem olyan a társaság sem
2011. dec. 13. 14:53
4/8 anonim válasza:
Akkor ha van rá pénzed és időd nézz szét kicsi odébb.Mondjuk 30-50Km szerintem elég lesz.Biztos fogsz találni valamit.
5/8 anonim válasza:
na várj 1,5 év 400 gól akkor ha 100 meccs az 4 gól minden meccsen az nekem sok mb 1 és színt talán vagy több. lehet tévedek de kamu szag.... edzés gólokat. is belevetted?
6/8 A kérdező kommentje:
csak edzés gólok csak edzés gólok
2011. dec. 14. 11:31
7/8 anonim válasza:
jaaa az más bocs hogy kételkedem csak nem irtad.
8/8 A kérdező kommentje:
semmi gond :)
2011. dec. 15. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!