Kosárlabdázok. Mit csináljak hogy jó legyek? Tehetség szorult belém, de az kevés.
Dobálással ne nagyon foglalkozz még, először a fizikumra hajts! Az Air Alert az jó, de szerintem elég lesz amit edzésen csináltok! Én edzés után szoktam még lemenni gyúrni, jól esik, igaz már fáradt vagyok! Idővel mindent megtanítanak majd veled, csak türelem kell! Ha még fiatal vagy akkor súlyzóval ne edz!
Ha kérdésed van írj! F/16
16 vagyok én is. Most indulok életemben elöször bajnokságban.
Az a nagy baj hogy nem tudom, hogy hogyan tudnám folytatni.
Szeretnék majd játszani a magyar bajnokságban. hetente csak 3x másfél óra edzés van és hosszú távra úgy gondolom nem elég.
El is felejtettem leírni, hogy a dobások mennek.
100 tempóból (védő nélkül) 60-70et bedobok.
100 büntetőból 75-85öt
Jól vezetek labdát.
Hogyan tudnám magamra felhívni magyar csapatok figyelmét, hogy esetleg kapjak az ifi csapatukba helyet.
Nem nagyon tudom hogy megy ez, de az a nagy álmom hogy NB1-be játszhassak.
Mosonmagyaróváron játszok. Az a baj a csapattal hogy csak egy korosztály van. Leszerződtettve sem vagyunk.
Azért is írtam itt mert nem tudom mit tegyek. Szeretem ezt a csapatot de ha itt nincs jövőm akkor elkell mennem.
tessék itt az Air Alert. Különben én is Óváron kosarazok:D
Menj ki egy kosárlabdapályára és csak gyakorolj!
Hívj ki valakit aki jobban kosarazik nálad.
Játszatok néhány menetet, illetve kérd meg hogy tanítson.
A 100 tempó
100 ziccer
100 bünti
ne maradjon ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!