Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Milyen focicipő lenne ideális...

Milyen focicipő lenne ideális a férjemnek?

Figyelt kérdés
Heti kétszer focizik, kinti pályán, de csak a párezer Ft-os cipőket nyűvi. Szeretném meglepni egy igazán klassz, minőségi focicipővel. Milyet vegyek, mire kell figyelnem? Egyáltalán nem értek hozzá. Csak annyit tudok, hogy nem mindegy, benti vagy kinti cipő.
2012. dec. 1. 11:06
1 2
 1/11 kovpet ***** válasza:

Nélküle semmiképp se vedd meg, csak mázlival találnád el, hogy mi a jó neki. Ha meglepetést akarsz, akkor vegyél neki inkább ajándékutalványt.

Legalábbis ha rám hallgatsz :)

2012. dec. 1. 11:17
 2/11 A kérdező kommentje:
Azért egy-két tippet szívesen fogadnék, nem szeretem az utalványokat. Egyéb cipőket is kapott már tőlem, mind jó lett. Nem akarom ilyen könnyen feladni. Magának sosem venné meg, sajnálja rá a pénzt, ezért nem tudhat róla előre.
2012. dec. 1. 11:46
 3/11 anonim ***** válasza:

Lenne pár kérdés, amit jobb tisztázni előtte:

1.Füves pályán focizik, vagy kövesen, esetleg salakoson? (Mindegyikre más és más foci cipő kell)

2.Mennyi pénzt szánnál a cipőre?

2012. dec. 1. 11:53
 4/11 kovpet ***** válasza:
Akkor beszéld meg a bolttal, hogy lehessen visszavinni ha nem jó. Volt, hogy én magamnak, felpróbálás után is olyat vettem, amiről kiderült a pályán hogy nem valami jó.
2012. dec. 1. 11:55
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi, hát a pálya az szerintem beton, merthogy iskolaudvar. A másiknak utánanézek.
2012. dec. 2. 22:04
 6/11 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Itt van pár választási lehetőség, olcsóbbtól a drágábbig.

2012. dec. 2. 22:52
 7/11 kovpet ***** válasza:

Bocsánat, akkor én más szituációt képzeltem el, mint ami a valós helyzet :)

Betonra sima teremcipő is jó (amiket BBB123 is linkelt), legalábbis én abban szoktam tolni. Nem érdemes minőségit venni, mert úgyis szétkopik mindegyik pár hónap alatt, a 10-15ezres kategória simán megfelel.

A minőségi cipő alatt én más ár- és játékoskategóriát értettem, azért mondtam ennyire, hogy vaktában ne ugorj bele. De férjed kb olyan hobbifocista lehet, mint én, nekünk azért annyira nem kritikus a cipő, mint a profiknak. Azért persze az eddig elmondottakat tartom, csak kevesebb a jelentőségük :)

Amúgy most miben játszik? Mert ha megszokott egy fajtát, akkor lehet, hogy nem szívesen vált majd.

2012. dec. 3. 09:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Ilyen decathlonos 2-3000 Ft-os vacakban játszik.
2012. dec. 4. 14:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Nyugi, mi is..Azok a jók, nem kell kitudja mennyit kiadni érte, az a lényeg, hogy pár hónapig bírja:)
2012. dec. 4. 15:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Bár mondjuk, nekem az egyik bírta kb 2 évig heti 2x pár óra foci mellett, és 3-4 ezer ft volt.. Az ár nem minden!
2012. dec. 4. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!