Milyen focicipő lenne ideális a férjemnek?
Nélküle semmiképp se vedd meg, csak mázlival találnád el, hogy mi a jó neki. Ha meglepetést akarsz, akkor vegyél neki inkább ajándékutalványt.
Legalábbis ha rám hallgatsz :)
Lenne pár kérdés, amit jobb tisztázni előtte:
1.Füves pályán focizik, vagy kövesen, esetleg salakoson? (Mindegyikre más és más foci cipő kell)
2.Mennyi pénzt szánnál a cipőre?
Bocsánat, akkor én más szituációt képzeltem el, mint ami a valós helyzet :)
Betonra sima teremcipő is jó (amiket BBB123 is linkelt), legalábbis én abban szoktam tolni. Nem érdemes minőségit venni, mert úgyis szétkopik mindegyik pár hónap alatt, a 10-15ezres kategória simán megfelel.
A minőségi cipő alatt én más ár- és játékoskategóriát értettem, azért mondtam ennyire, hogy vaktában ne ugorj bele. De férjed kb olyan hobbifocista lehet, mint én, nekünk azért annyira nem kritikus a cipő, mint a profiknak. Azért persze az eddig elmondottakat tartom, csak kevesebb a jelentőségük :)
Amúgy most miben játszik? Mert ha megszokott egy fajtát, akkor lehet, hogy nem szívesen vált majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!