Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért mondják azt sokan, hogy...

Miért mondják azt sokan, hogy a foci az egy durva sport?

Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 15:38
 1/10 anonim ***** válasza:
nem tudom. nem az
2009. aug. 18. 16:24
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
ezek szerint még nem csúsztak a bokádra oldalról és nem találkoztál frontálisan egy 90kilós emberrel, aki izomból fut feléd, nem rúgott még fejbe az ollózó csatár, vagy vesén...én már kaptam sokat és elmondhatom, hogy a foci egy dúrva sport :D
2009. aug. 19. 00:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Tényleg nem történtek ezek meg velem:) Mondjuk én lány vagyok, szóval lányokkal szoktam focizni (max suliban). A tapasztalatom az, hogy lányokkal sokkal rosszabb játszani. Sok bénázó csaj szaladgál, tapos le mindenkit. SZŐRNYŰ. Régebben sokat fociztam pasikkal, legalább ők vigyáztak, hogy ne rúgjanak fel direkt.:)
2009. aug. 19. 00:40
 4/10 anonim ***** válasza:

mert rámcsúszott egy hátvéd és bokaszalagszakadásom lettD:D

de a kórházba első kérdésem volt hogy mikor játszhatok újra:D:D

2009. aug. 19. 08:09
 5/10 anonim ***** válasza:

Mint kapus azt tudom mondani, hogy olyan erővel rúgják a labdát, hogy az ujjamat majd hátravitte egy-egy lövés. De amúgy meg ha becsúsznak neked az is leséríthet.

Volt egyszer, hogy csajok ellen játszottunk, rohanok a labdával erre egyik csaj elém toppan természetesen megborult. Erre ő sértődött meg, habár ha valaki sprintel ezerrel és elé toppansz akkor nagy valószínüséggel felborít, mivel nem tud fél méteren belül lefékezni.

2009. aug. 19. 17:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Mondom én hogy csajjal rossz játszani, én is az vagyok és hát gondolom mit gondolnak a pasik mikor focizunk:)
2009. aug. 19. 17:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Foci nem durva sport ezt hol álmodtátok??? én amerikai focizok az már durva sport és ott aztán kapsz ütést és 10mp múlva már csinálom a dolgom mintha misem történt volna hiába a védőfelszerelés, aki azt mondja hogy nem "ott van rajta 30kilo cucc" akkor téved hogy az megvéd teljesen, próbálja ki aki akarja majd rájön hogy a foci nem durva sport...
2009. aug. 19. 23:14
 8/10 anonim ***** válasza:
ne itt sajnáltasd magad, nem mi kértül hogy amerikai focizz. És azt sem hogy hasonlítgasd össze a normális focival.
2009. aug. 19. 23:32
 9/10 anonim ***** válasza:

azért mondják mert az, a fentiekben említett példák alapján:) de az örömmel tölt el, hogy olvasom itt, hogy más is olyan, hogy ha leszakadt a lába akkor is azt kérdezi, hogy mikor mehet megint focizni:)

én is ilyen vok:)

2009. dec. 22. 21:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Lehet természetesen az is,erre jó példa YouTube-on a: "Focistáknak megnézni tilos!" videó.

Egyébként lehet hogy "sokan" az amerikai focira gondoltak :)

2010. márc. 27. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!