Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ez csak egy lehetetlen álom?...

Ez csak egy lehetetlen álom? (Bővebben lent, focis téma)

Figyelt kérdés
Mivel nem szeretném elhanyagolni a tanulmányaimat, azért nincs időm eljárni heti 5 edzésre, meg a hétvégi meccsekre, mert utazással meg pihenéssel együtt minimum 4 órát venne el a napjaimból, amit nem tehetek meg. Viszont nem szeretném elhanyagolni a focit, minden héten találunk egy napot haverokkal amikor elmegyünk focizni. Lehetséges, hogy 24 éves koromra (amikor elvégeztem az egyetemet, halasztás nélkül) megfelelő kondíciót szerezzek és bekerüljek egy kis ország (pl. Málta, Liechtenstein, Luxemburg, stb.) fociválogatottjába? Megkaphatom az állampolgárságot, ha hasznos tagja vagyok a társadalomra nézve, és szükségük van rám mint focistára?

2012. okt. 28. 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs szükség rád.
2012. okt. 28. 22:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Esély mindenre van. Ha egy olyan technikai és fizikai szintet tudsz hozni, akár ha arra gyúrsz, mint az említett kisválogatottak, akkor lehet benne sansz. Az olyan kis országok nagyon kis területről válogatnak, ha jó játékkal rukkolsz elő, és hozol egy magyar sokadosztályos formát, meg lehet próbálni. Egy nehézsége lehet, hogy mi alapján tűnj fel nekik.

Ezek a típusú válogatott játékosoknak is mind másodállása a focista, az andorrai csapatban is játszik a bankártól kezdve asszem a vegyészig játékos. Bár én nem tudnék egy másik ország válogatottságáért küzdeni... :)

2012. okt. 29. 02:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez már nekem is eszembe jutott :D Szerintem ebben a kritikus pont az állampolgárság megszerzése lenne, mert úgy tudom, egy jópár évig kell élni az adott országban, hogy egyáltalán folyamodhass a kérelemért, vagy rendelkezned kell olyan állampolgárságú őssel.
2012. okt. 29. 09:48
 4/7 MrPifta ***** válasza:
mivel magyar vagy, javaslom a magyar válogatott megcélzását. A máltai válogatottban játsszanak máltaiak.
2012. okt. 29. 18:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem eléggé gyerekes, amit elgondoltál. A futballválogatottak még mindig az adott nemzet képviseletéről szólnak. A liechtensteinek pl. ha nagyon akarnának, biztos tudnának pl. jó, de a válogatott közelébe nem jutó első osztályú svájci focistákat honosítani, de ez nem erről szól. A kosárlabdában már vannak érdekes honosítások, pl. Bo McCalebbnek az égvilágon semmi köze nincs a macedónokhoz, egy percet nem élt ott, fizettek neki, honosították, oszt kész.

A magyar válogatottban ott volt mondjuk Leandro, dehát ő jópár évig Magyarországon élt/játszott. Ha adott országban játszol pár évig, és kiemelkedsz a csapatodból, akkor lehet esélyed a válogatottra, 5-6 év ott lakás után általában asszem meg lehet szerezni az állampolgárságod.

Szerintem a relitásérzéked nem stimmel, te a felsorolt országokat nagyon kutyaütőnek nézed. Nem tudom, most milyen szinten focizol (érdekelne), de ha heti egyszer a haverokkal edzel, az nem sokra elég... A máltai válogatotthoz egy NB I-es szintet azért produkálni kéne...

Olaszországtól pl. 2-0-ra kaptak ki, egy időben a magyar válogatottnak gondokat okozott Málta legyőzése. Liechtenstein meg jó oké, mindenkitől kikap, de azért az általad felvázoltnál magasabb szint. Lehet, hogy most viszonylag magas szinten focizol, de gyakorlatilag 6 év kihagyás után szerintem kb. a megye 2-ben fogsz csapatot találni, de hajrá...

2012. okt. 30. 10:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, szem ágában sincs szerződéses focista karriert felvázolni magam előtt. Egyszerűen azt gondolom, hogy baromi jó lenne körbeutazni Európát vélhetően kedves csapattársakkal, és olyan csapatok ellen játszani, mint Spanyolország, Olaszország, Anglia, stb. Ha ugyanezt itthon szeretném elérni, bizonyára választanom kellene. Vagy művelődök, vagy focizom, a kettő együtt még soha nem ment senkinek. Nem véletlenül nincsenek fizikusok, akik fociból gazdagodtak meg. Egyetlen sportsérülés tönkretehetné az életem, ezt pedig nem kockáztatnám.
2012. okt. 30. 16:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Na ne viccelj már. Nem is edzenél rendesen, de szívesen pályára lépnél egy válogatottban, amely országhoz ráadásul semmi közöd nincs. Ez röhejes. Még a liechtensteini válogatottban is jó pár profi focista szerepel, de aki nem, vélhetően az is komolyan veszi a futballt. Nagyon komolytalan vagy, ne haragudj.
2012. okt. 30. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!