Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi történt ott? Vki egy...

Mi történt ott? Vki egy linket küldene? (többi lent)

Figyelt kérdés

Most hallottam erről a Hillsborough-i katasztrófáról ahol 96 ember vesztette életét a football mérkőzésen. Tudnátok egy jó oldalt linkelni? szeretnék utána olvasni, Wikipediában keveset irnak .

Ja és megmondanátok h ennek a számnak mi a címe? : http://www.youtube.com/watch?v=1q47bOtV3-Y&feature=related

2012. okt. 21. 10:55
 1/3 anonim ***** válasza:
írd be a googleba, sok találatot ad ki. Ha tudsz angolul akkor még többet olvashatsz róla.
2012. okt. 21. 19:19
 2/3 Corps válasza:

A liverpooli szurkolók megtámadták a Juventus ultráit és a balhéban leszakadt egy lelátó rész, amiben meghalt 96 ember.

Azóta gyűlölnek a Juvesok minden angolt és az Olaszok is az Angolokat. a Juventus szurkolói sosem bocsájtják ezt meg úgy hogy érdekes lesz egy Juve-liverpool:)

2012. okt. 21. 20:01
 3/3 A kérdező kommentje:

Corps

Te szerintem másra gondolsz. Már utána olvastam . Liverpool játszott 1989-ben a Nothingammel. A stadion zsúfolásig meg telt és a rendőrök ujjab kaput nyitottak meg ,h még több ember mehessen be aminek következtében az emberek agyon nyomták,taposták egymást.

2012. okt. 21. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!