Hol lehet Pesten olcsón, jó teremcipőt venni (focihoz)?
Figyelt kérdés
Ha tudtok, akkor kérlek kb. árat is és valami eljutási módot is tudnátok írni mellé, mert nem vagyok még jó ebben itt, mert csak most költöztem fel:S2012. okt. 12. 19:41
1/2 anonim válasza:
Nem tudom, hogy neked mi az olcsó. Én 3 napja vettem Nike teremcipőt a Hervisben 10 ezerért, szerintem ez egész jó ár volt érte, ha azt nézzük hogy a leggagyibb teremcipők is 6-7 ezer Ft-ba kerülnek.
Egyébként ott van a Futballcentrum a Kálvin téren, a honlapon is meg tudod nézni, fent vannak a termékek. 8 ezerért már lehet kapni normális cipőket.
2/2 anonim válasza:
Én a helyedben Joma-t vennék mert jelenleg az számít a világ legjobb teremcipőjének! Ha nem hiszed olvass róla miért annyira de nekem is az van és sokáig bírja, nagyon kényelmes, rugalmas. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!