Szerintetek ki nyeri az idei BL-t?
szerintem a Real Madrid,semmi kétség!!!!
(csak a fos bayern nehogy)
LOL! :D leszarozod a német bajnokságot, csak mert a kedvenc csapatod a(z amúgy elég gyengus) spanyolban játszik? Lehet hogy a sport tv kommentátorai orrbaszájba mondják, hogy a spanyol a legerősebb bajnokság, és nem véletlen nem kerül szóba pl a premier league, hisz azt a digisport közvetíti. Spanyolban van 2 erős.. néhány középcsapat és a többi meg kb angol másodosztály (kis túlzással).
BL győzelem meg jópár csapatnak kinéz, tavaly is lelettek hurrogva azok, akik a Chelsea-t mondták befutónak, ezt senki se tudja megmondani, pont úgy, mint ahogy azt se, hogy nem lesz címvédés. Lehetséges. Egy biztos az utóbbi évek alapján: ha a barcát nem tolják meg NAGYON a bírók, akkor ők nem nyernek. Na jöhetnek a piros kezek :D
néz meg egy német meccset
utána mond hogy szar volt
figyu néztem már pár német meccset(nemzeti és klubbot is!) meg angolt is,láttam már jópár franciát is,oroszt nem igazán!tehát nem vakon mondom hogy a Real a legnagyobb esélyes,best forever,ők fognak nyerni(am van digi sportunk is meg még más is,tehát közel nem csak sport1-en nézem)!!!
és amugy egyáltalán nem inditott nevetségesen kérlek mondjál már nekem olyan meccset amikor az 1. félidőben 80/20(realnak)%-os labdabirtoklás(egy elég jó csapat ellen)+még rögtön válaszol a gólra és 3-3,5 percen belül 2 gólt lő!!!és am az a teljesítmény még közel nem a csucsformájuk!!!!rosszak a németek,kis unalmasak fogadd el!!!am a német meccsek+a klubbmeccsek is iszonyatosan unalmasak!!na??!!!!ennyit rólad!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!