Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Teniszezni Pakson?

Teniszezni Pakson?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy Pakson mennyibe kerül a pályabérlés? Próbáltam utánanézni neten, de sehol nem találtam semmilyen információt ezzel kapcsolatban. A Paksi Sportegyesület honlapján sem találtam semmiféle információt ezzel kapcsolatosan. Illetve ha elmegyek pár órára teniszezni akkor ott ütőt és labdát is lehet bérelni, vagy azt nekem kell vinni?

Előre is köszönöm ha valaki érdemi információval tud szolgálni ezzel kapcsolatban!

2012. szept. 17. 11:17
 1/2 anonim válasza:
Na igen, ez Paks. :) Semmilyen információ nincs fenn a neten, úgy kell mindent összebogarászni. Sajnos nem tudom a választ a kérdésedre, inkább csak arra biztatlak, hogy menj oda és kérdezd meg, különben sosem jössz rá. Ami még működik itt, hogy ismerőstől kérj telefonszámot, úgy esetleg hajlandóak lesznek segíteni. :D
2012. szept. 18. 07:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Pfff... Hát ez nem sok. Reménykedtem benne, hogy valaki aki oda jár (vagy helybéli) és olvassa a kérdésem tud segíteni, de azért köszönöm ezt a választ is. Legalább tudom, hogy "a hiba nem az én készülékemben van" és más is járt már így. Azért köszönöm szépen a választ!
2012. szept. 18. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!