Teniszezni szeretnék! Lehetséges? Az olimpián is szeretnék majd indulni! 13L
Figyelt kérdés
13 éves vagyok! Nagyon szeretem a teniszt, és szeretném űzni, mint sportot. Jász-Nagykun-Szolnok Megyében tartanak tenisz edzéseket? Ha nem, legközelebb hol? Drága az ilyen edzés, és hetente hányszor van? (Hogy a tanulásra is legyen időm!) Ugye még nem késő elkezdenem? Olimpiai bajnok szeretnék lenni!2012. aug. 3. 23:06
1/5 anonim válasza:
Ha 13 évesen kezded el akkor csekély az esélyed hogy valaha is Olimpiai bajnok legyél de elméletileg nem lehetetlen, attól függetlenül a világ ranglista első 500 helyezettje közé bekerülhetsz.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi
2012. aug. 3. 23:13
3/5 anonim válasza:
Sosem késő elkezdeni sportolni, és így is érhetsz el szép eredményeket ebben a sportban, ha van tehetséged és kitartásod. Én 9 évig teniszeztem, voltam pár kerületi versenyen is, meg pár kisebb versenyen és nekem ennyi elég is volt. Bár, sajnos elég drága sport. Fizetsz a pálya bérletért, az edzőnek, az ütőért majd az újabb ütőért a kiegészítőkért stb.
4/5 anonim válasza:
Ha érdekel még az edzés akkor irj rám privátban ugyanis tudok egy nagyon edzőt ajánlani jó áron heti 3 edzés nyáron irj
5/5 anonim válasza:
13 évesen már nehéz elkezdeni ugyhogy indulj az olimpián a példa kedvéért én is 13 évesen vagyok és hétéves korom óta teniszezek én is szeretnék kijutni az olimpiára de nekem sincs sok esélyem mert igy hogy 6 éve teniszezek sem vagyok benne a top 30-ban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!