Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A Magyar Labdarúgó Válogatott...

A Magyar Labdarúgó Válogatott jó, de Egervári, miért nem veszi észre, hogy nem jó a védelmünk?

Figyelt kérdés

Most nézem a Hollandok elleni meccset. Komolyan mondom,hogy olyan ideges vagyok! Tavaly rúgtunk 3 gólt kint, kaptunk 5 gólt. Előtte 4-et, azelőtt meg 6-ot!!! A csapattal különösebb gond nincs! Gera,Dzsudzsák,Szalai... vannak jó játékosaink, de a védelem egy kalap s.@r már bocsánat!

Egervári nem veszi észre,hogy a védelmünk milyen, és hogy azért nem jutunk ki sehova, mert már 5-6 éve LEGALÁBB fos a vélelmünk???? Milyen szakember kell,hogy ezt észrevegye? Én itthonról megmondom,hogy Elől még elfogatható teljesítmény, de hátul bohócot csinálnak belőlünk, már nem előszór!

Bármi is lesz az eredmény a védelmet le kell cserélni, de azért nagyon szurkolok! HAJRÁ!

Mit szoltok?

2012. szept. 11. 21:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Haggyuk már ezt a hülyeséget jólvan emberek?A hányinger elkap ettől a kib.szott g.ci 15 éve begyakorolt dumától,hogy a Hollandok jobbak nálunk ezért nyertek salala stb.Jó jobbak elismerem világklasszis játékosok.DE!Elek hibája kapitális,a többi gólnál is a védelem.A kommentátor,Van Gaal,Dzsudzsák,Egervári,Bogdán egyszóval minden szakértő megmondta,mi nyertük meg a Hollandoknak a meccset!Ennyi,kész szenvedve,akarattal lehetett volna 1-0 vagy 2-0(Priskin nagyképű ziccere),vagy 1-1 esetleg 2-1.Fiatalított 18-22 éves játékosokkal lettünk kiütve,a rengeteg hibának itt lett az eredménye.De kérdem én miért nem válogatott Lovrencsics Gergő,Lencse László,Gruborovics Tamás is remekel a Finn bajnokságban ha jól tudom vezeti a góllövőlistát.Akkor meg mit akarunk?A fiatalokra sem építkezünk,játszatni kellene Bódi Ádámot,Kovács Istvánt,sőt 2 év múlva kaphatna meghívót a 2 Bobál kölyök is!Hát így lesznek minnél jobbak!És ezt észre lehetne már venni!
2012. szept. 12. 22:30
 12/20 A kérdező kommentje:

Sz@r a védelem.....!

4 gól= Magyar védelem! :D

2012. szept. 12. 22:51
 13/20 anonim ***** válasza:
ÉN is így gondolom hollandok szarok voltak és b csapatal álltak fel félig simán x lehetett volna ha normális a védelem mert 1 normális támadást nem vezetek a hollandok egyszerűen a védőink nem tudnak játszani.
2012. szept. 13. 21:26
 14/20 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó Válaszoló!

Köszönöm válaszod, és örülök,hogy egyetértesz velem! :D

:D

2012. szept. 13. 22:16
 15/20 A kérdező kommentje:
és igazad van,én is így láttam.
2012. szept. 13. 22:21
 16/20 anonim válasza:

Sz@r a foci.....!

4 gól= Magyar foci!

Én nem tudom, hogy 15 éven át miért kell hiú reményeket táplálni....:) 15 év alatt senkinek nem tűnt még fel, hogy sz@r a foci??? Én elhiszem, hogy a remény hal meg utoljára....de már mikor? :) Agyonfizetett amatőrök!

Mindig azt hallom, hogy jók vagyunk, csak.... az a k*rva csak mindig ott van. :)

Eleve úgy állunk neki egy meccsnek, hogy "de jó lenne egy x", vagy "csak ne legyen túl nagy zakó" :D

Nemzetközi porondon kevesek vagyunk, ez van. Hazai klubmeccseken meg azért nem tűnik fel a mérhetetlen balf@szság, mert ha két balf@szt összeeresztenek, akkor.....értitek. :)

2012. szept. 14. 08:39
 17/20 A kérdező kommentje:

Utolsó, Te hatalmas vagy! ::::::::D :D xd xd

Na de szerinted,ha jó lenne a védelmünk,akkor nem kapnánk gólt, vagy ennyi gólt,és akkor több esélyünk lehetne nem?

Mert ha nem is úgy,mint CR7-et, de DZSUDZSÁKOT,GERÁT valamelyest ismerik Európában..

És azért egy olyan csapat,ahol: DZSUDZSÁK,GERA,SZALAI,(és a tehetséges:Gyurcsó) van, az nem olyan rossz!

Még egy kérdés: Szerinted eezeken a meccseken, nem lene esélyünk,ha jó lenne a védelem?

Magyar-Cseh

Magyar-Ír

Magyar-Román

Magyar-Szlovák

Magyar-Lengyel

...? Szerintem mindegyik meccsbe benne van a győzelem, és szerintem pl: Törökoszágot meg fogjuk verni, max egy x lesz! Ha a védelemben lesznek komoly változások,akkor én is látok reális esélyt...!

2012. szept. 14. 09:49
 18/20 anonim válasza:

Én még azt is elhiszem, hogy külön-külön, tehetséges focisták az általad említettek, dehát van egy szépséghibája a dolognak: Ez csapatjáték. :)

Én amióta "foglalkozom" a témával (vagyis idegesítem magam rajta), csak azt hallom, hogy "na de most...", "ez a mostani válogatott az év meglepetése lesz...". Én nemtom, de eddig soha nem lepődtem meg. Vagy a "szakértők" és én másképp értelmezzük a meglepetés fogalmát. :)

Mindig ugyan az a vége..."na most kijutunk a VB-re". Ki b@zmeg.... nézőként maximum. :)

Lehet, hogy csak a válogatottban történő szerepléssel van a gond, és azzal, hogy nincsenek összeszokva, dehát ez minden válogatottnál így van, szóval ezt sem lehet túlmagyarázni.

Az általat említett csapatokat hogy megverjük-e? Hát...tudod a magyar válogatottnál nincs olyan, hogy győztes papírforma. Tehát amit papírforma szerint hoznunk kéne, az is 50-50%. Vesztes papírforma...na az van..amit papírforma szerint buknunk kell, azt bukjuk, és általában csúnyán.

2012. szept. 14. 10:34
 19/20 A kérdező kommentje:

Ezen csapatokkal vagyunk nagyjából egy erősségi szinten..

Na de kérek tőled/tőletek egy-két tippet:

Észt-Magyar ?-?

Magyar-Török ?-?

Szerintem az Észtek ellen nyerünk, vagyis NYERNI KELL, ha akarunk egyáltalán a csoportban valamit(nem is értem a fogadóirodák szorzóit,hogy alig esélyesebb a Magyar..)

Magyar-Török- Hát itt vannak emlékeim. Pl: Mikor kint 0-0ál nem adtak meg egy jogos 11-est,mikor Gerát felrúgták,és utána ahelyett,hogy 1-0 lett volna ide nyertek 3-0-ra...!

Szal azt mondom,hogy hazai pályán 99%,hogy nem kapunk ki, tehát vagy nyerünk vagy x...!

Ha szerzünk 4 pontot a két meccs alatt,akkor lenne 7 pont. Bár hazai pályán,ha ki akarunk jutni a meccseket hozni kéne!

Szal HAJRÁ!

2012. szept. 15. 13:11
 20/20 A kérdező kommentje:

Huszti is mit parádézik besz@rok...

Kéne a válogatottba!

2012. szept. 15. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!