lehet ha elmész egy jó akadémiára pl:Puskás Akadémia-Fehérvár,vagy egy mtk akadémiais jó
2012. szept. 8. 16:35
2/10 A kérdező kommentje:
és ezekre az akadémiákra kell valami felvételi?
dehogy kell! csak besétálsz és közlöd, hogy te mostantól ide akarsz járni, mondják már meg neked, hogy hol van a 9/b-sek terme... -.-
2012. szept. 9. 09:04
4/10 A kérdező kommentje:
nem úgy értettem, hanem a foci sulihoz kell-e valami felvétel, azt gondoltam rendes sulihoz kell.xd
5/10 A kérdező kommentje:
pl.: 15 percen át kell védenem vagy ilyesmi.
175 nagyon alacsony lennél kapusnak még akkor is ha tehetséges vagy.
2012. szept. 10. 23:03
igen kell, ide is felvételi. fogalmam nincs mit kell csinálnod rajta, esetleg a sulik honlapján megtalálod.
ja, és ne aggódj nem vagy alacsony. ez hülyeség, ha tehetséges vagy, simán felvesznek :)
2012. szept. 11. 17:27
8/10 anonim válasza:
Lehetsz még profi kapus!
Kell egy jó utánpótlás csapat,ahol kemények az edzések és hidd el még a kapuból is kivetődsz. Én is kapus vagyok 172 cm-el és a rendes nagy méretű kapura nem okoz gondot elérni a felső ,vagy alsó sarkokat.
Szóval fontos,hogy legyen jó edző,jó klub és máris elindulsz a fejlődésben.
Az meg,hogy kipattan rólad?
Egye fene,úgyis egy idő után belejösz a dolgokba.
Először nekemse ment azóta az egyik legbiztosabb kezű kapus vagyok a kerületben,bár a magas labdáknál vagy szögleteknél okozhat némi gondot a magasság,de csak ugrani kell tudni nagyot! :)
Sok sikert! ^^
2013. okt. 2. 19:57
9/10 anonim válasza:
Lehet ,hogy csak annyi a problémád,hogy nem jó a Fogás technikád az az a két hüvelkyujjad mindig a labda mögött legyen és az ullyaid ne legyenek mereven egyenesek.Amúgy Vas-Megyében ott van az Illés Akadémia Haladás ami a Szombathely-nek az akadémiája ott elég magas szinten megy az edzés próbáld meg!Ja és egyáltalán nem vagy alacsony sokat fogsz még nőni! Sok Sikert!
2013. okt. 8. 22:53
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ, már 15 vagyok és gondolkozom azon, hogy el kéne valahova mennem Haliba vagy ZTE-be próbajátékra, de nem tudom, hogy lehet e szóval még érdeklődőm majd. :) amúgy már 182 cm. körül vagyok szóval magassággal nem lesznek gondok. :D
Kapcsolódó kérdések: