Szerintetek Ronaldo (CR7) el akar igazolni madridból? Az interneten sok ilyet lehet olvasni.
Röviden: nem
Kifejtve:
Ronaldonak minden vágya volt a Realban játszani. Nem fog elmenni. Igaz több ilyen hír is felkelt, hogy meg akarják venni. Egy időben (azt hiszem tavaly valamikor) úgy volt hogy tényleg elmegy, de azt csak a média találta ki.
Ezzel szerintem válaszoltam :)
Az egész csak nyomásgyakorlás a vezetők részére, hogy megemeljék az amúgy nem kevés, de világszinten "csak" a tizedik helyen rangsorolt fizetését. Ilyenkor úgy viselkednek ezek az elkényeztetett primadonnák, mint a homokozólapátért küzdő hisztis kisgyerekek. Rooney ugyanezt csinálta, még a City-be igazolással is fenyegetőzött, aztán csak megkapta a nagy pénzt. Ronaldo is megfogja. Rövidtávon sokkal nehezebb őt pótolni, mint teljesíteni az igényeit, tudják ezt ott is. Igaz, az is egy fontos részlet, hogy a Madridot mennyire viselte meg a spanyolok gazdasági mélyrepülése. Pereznek ugyanis elsősorban egy nagy múltú vállalkozást kell (jól) működtetnie, csak utána foglalkozhat a szurkolók és a csapat igényeivel. Márpedig ha a City valóban felajánlana egy 170 millió körüli összeget, ostoba lenne nem elfogadni. Csak gondoljatok bele, a nemrég a Bernabeuben pontot szerző Valencia teljes kerete ér 180 millió eurót.
Szóval szerintem nem akar eligazolni, azonban ha nem kap emelést, pofa nélkül el fog egy olyan csapatba, amely akár a dupláját is kipengeti neki. Jelen esetben erre csak a PSG vagy a City lenne képes, esetleg a Chelsea.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!