Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ronaldo vajon tényleg elhagyja...

Ronaldo vajon tényleg elhagyja Madridot?

Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 17:33
 1/6 Válasz25 ***** válasza:

[link]

Lehet télen megy a M.City-be.Ugyebár ha jól tudom Angliában vége az átigazolási piacnak.

2012. szept. 3. 18:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Oda 10000%, hogy nem megy... ez kamu.
2012. szept. 3. 18:46
 3/6 anonim ***** válasza:
nem hinném hogy el menne de ha igen akkor szerintem csak a city tudná meg fizetni.
2012. szept. 3. 23:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Viszont a Citybe nem menne érzelmi okokból, na meg a Ferguson iránti tiszteletből. De most nem értem miért menne el mikor gyerekkori álma volt a Madridban játszani. Szerintem ez is csak egy ilyen újságírói kacsa...
2012. szept. 4. 00:40
 5/6 Válasz25 ***** válasza:
nem fizetik meg ez az egyik oka
2012. szept. 4. 16:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerinted pont CR az, aki tiszteletben tart bárkit is saját magán kívül ?...szerintem elképzelhető,hogy a City,ha tesz ajánlatot, aláír, ezzel szembeköpve SAF-ot, akinek köszönheti,hogy lett valaki...

Az a baja egyébként ennek a zselés primadonnának,hogy Ő "csak" 10 M eurót keres a klubjánál, míg Ibra 14.5et, Eto'o pedig 20 keres évente...mondjuk nem értem, hogy lehet ennyire pénzéhes ez a C.Roni, hiszen magasan a legnagyobb reklámértéke, és reklám szerződése neki van..abból meg többet keres,mint bárki a focisták közül...

2012. szept. 5. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!