Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Elküldhetnék már az Arsenal-bó...

Elküldhetnék már az Arsenal-ból ezt a falábú Gervinhot, nem?

Figyelt kérdés
Néztem mostanában sok meccset,és több labdát veszít el mint szerez és mindig rossz megoldásai vannak.Nem értem mért nem Walcott kezd helyette vagy akárki más.
2012. aug. 26. 16:02
 1/8 Gauldoth ***** válasza:
Szerintem ő az egyik legveszélyesebb. (Az ott maradtakból)
2012. aug. 27. 22:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Ja, ő a legveszélyesebb, de csak a labdára és a csapattársakra nézve xd.

A téma indítójával teljesen egyet értek, sokan mondják, hogy milyen jó focista, hát az lenne egy Boltonban, de az arsenal 'szintet' nem üti meg... És még van pár ilyen játékos az Arsenalban, de azokat nem sorolnám föl, mert sok Arsenalost megbántanék(mellesleg én is az vagyok.xd)

2012. aug. 28. 16:54
 3/8 Gauldoth ***** válasza:

Én is, és minden meccset nézek is tőlük (ha tehetem).

Tény, hogy 10-ből 7-8 jó lehetőséget elszúr, de legalább ilyen arányban harcolja ki egyes meccseken a helyzeteket. (És könnyebb megtanítani őt lőni/jól passzolni a kapu előtt, mind mondjuk Ramsey-t bármi jót csinálni)

Az arsenal-os szint? Hát amikor még megszerettem őket kb 13-14 éves koromban akkor még Bergkamp, Henry, Ljungberg, Pires, Vieira, Campbell, Gilberto Silva, Touré, Lauren, Petit, voltak a mezőnyben. Ezt a szintet a maiak közül aik ittmaradtak, szerintem csak Vermaelen, Koscielny, Sagna, Szcseszny üti meg (valamint Wilshere sérülése előtt, és Oxelade-ban megvan a potenciál nagyon)

Akiket inkább küldenék: Rosicky, Arshavin, Bendtner (mert akar, nem mert béna), Par chu young. Emellett André Santosért, és Chamakhért sem sírnék. De ők jók cseréknek...

Remélem egyszer eljön az idő, amikor nem kell mindenkit eladni....

(Szép lenne pár év múlva Wilshere, Chamberlain, Walcott, Frimpong, Coqulein, Gibbs, Szcseszny beérnének, és a csapat magját alkotnák (nem szétadva őket.)

2012. aug. 28. 20:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem pont arra a korszaknak a szintjére gondoltam, amit te mondtál, mert egy olyan csapat 10 évente ha van egy, hanem általában egy Premier Legue Top5-ös arsenal szintet nem üt meg. Mellesleg igazad van, vannak még Gervinhonál is nagyobb falábúak, de őket nem is nagyon játszatja Wenger, Gervinhot meg mindig. Mondjuk szegény ember vízzel főz, hirtelen nem tudok én sem jobbat találni a helyére :D.
2012. aug. 28. 20:44
 5/8 Gauldoth ***** válasza:
Szerintem a két szélen Oxelade-Chamberlain-nek, és Walcott/Gervinho-nak kéne kezdeni. Ehhez képest az előbbi ül sokat, pedig ő a leginkább a jövőé. (Bár a többi sem öreg egyáltalán)
2012. aug. 28. 20:47
 6/8 anonim ***** válasza:
És igen, évek óta túladunk a fiatal játékosokon, ami nem lenne szabad, nem is értem sem Wengert sem pedig az egész arsenal vezetőséget...
2012. aug. 28. 20:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, Gervinho az inkább a bal szélen szokott játszani, Walcott pedig 'hagyományos' szélsőt. Walcottnak pedig 'jól áll' a jobb szél, hiszen gyors és remekül cselez, csak képes elrontani a dolgokat a kapu előtt... Amit egy jobblábas balszélsőnek nem kellene
2012. aug. 28. 20:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Chamberlain pedig éveken belül a legjobb szélső lesz a PL-ben, csak ne adjon túl rajta Wenger + ne szálljon el magától, mert lehet, hogy csak én látom így, de néha azt hiszi magáról, hogy világsztár... Holott még sokat kell ahhoz tennie... De mindenképpen az egyik, ha nem a legnagyobb tehetség a csapatban.
2012. aug. 28. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!