Elküldhetnék már az Arsenal-ból ezt a falábú Gervinhot, nem?
Ja, ő a legveszélyesebb, de csak a labdára és a csapattársakra nézve xd.
A téma indítójával teljesen egyet értek, sokan mondják, hogy milyen jó focista, hát az lenne egy Boltonban, de az arsenal 'szintet' nem üti meg... És még van pár ilyen játékos az Arsenalban, de azokat nem sorolnám föl, mert sok Arsenalost megbántanék(mellesleg én is az vagyok.xd)
Én is, és minden meccset nézek is tőlük (ha tehetem).
Tény, hogy 10-ből 7-8 jó lehetőséget elszúr, de legalább ilyen arányban harcolja ki egyes meccseken a helyzeteket. (És könnyebb megtanítani őt lőni/jól passzolni a kapu előtt, mind mondjuk Ramsey-t bármi jót csinálni)
Az arsenal-os szint? Hát amikor még megszerettem őket kb 13-14 éves koromban akkor még Bergkamp, Henry, Ljungberg, Pires, Vieira, Campbell, Gilberto Silva, Touré, Lauren, Petit, voltak a mezőnyben. Ezt a szintet a maiak közül aik ittmaradtak, szerintem csak Vermaelen, Koscielny, Sagna, Szcseszny üti meg (valamint Wilshere sérülése előtt, és Oxelade-ban megvan a potenciál nagyon)
Akiket inkább küldenék: Rosicky, Arshavin, Bendtner (mert akar, nem mert béna), Par chu young. Emellett André Santosért, és Chamakhért sem sírnék. De ők jók cseréknek...
Remélem egyszer eljön az idő, amikor nem kell mindenkit eladni....
(Szép lenne pár év múlva Wilshere, Chamberlain, Walcott, Frimpong, Coqulein, Gibbs, Szcseszny beérnének, és a csapat magját alkotnák (nem szétadva őket.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!