Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Bajnokesélyes lehetne az...

Bajnokesélyes lehetne az Arsenal ha?

Figyelt kérdés
ha nem mentnek volna el a fiatal sztárjaik gondolok én Nasri-ra Fabregas-ra Kolo Touré-ra Clichy-re és most Van Persie-re?

2012. júl. 9. 11:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Az Arsenal olyan mint az Újpest (szurkolóktól elnézést nem rivalizálásként magyar foci amis eléggé bugyuta alapokon fekszik) majd jövőre.Kerete mindig alkalmas volt rá szinte de kilyukadtak mint 1 lufi.Liver,MU,MCity,Tottenham,Chelsea,Arsenal mind mind esélyes (persze vannak kiemelkedőek de mindenki lehet bajnok keret alapján nagy meglepetés nem lenne.)
2012. júl. 9. 12:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Az Arsenal már nagyon sok éve a bajnokság és a bl. egyik legnagyobb esélyese lenne HA nem engednék el a fiatal "sztárokat" és hagynánk Wenger munkáját beteljesedni. Egyszerűen nem értem miért csinálják ezt, vesznek vagy kinevelnek egy fiatal csiszolatlan gyémántot, bekerül a nagy csapatba és 1-2 év után egy nagyobb összegért eladják. Ennyire ne lenne pénze a csapatnak, hogy senkit ne tudjanak megtartani? Amióta én figyelemmel követem a focit egyszer teljesedett be Wenger munkája, akkor is veretlenül lettek bajnokok. Azóta pedig milyen sok jó játékost eladtak akikkel szintén nagy eredményeket érhettek volna el, és még mennyit fognak...Szerintem ha mindig egybetartanák a csapatot és nem ezt a "politikát" folytatnák akkor már ők is több Bl-t is nyertek volna az utóbbi évekbe.
2012. júl. 9. 16:38
 3/4 MrPifta ***** válasza:
nem köthetik le a focistát... Ha a focista el akar menni, akkor elmegy.
2012. júl. 9. 20:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, az összes jó játékosukat eladták, most vesznek egy Podolskit dehát ő sem fog csodát tenni ezzel a csapattal ha RVP eligazol márpedig el fog(29 éves, évek óta semmit sem nyert a csapattal, meg is értem, hogy elvágyik). Ha eligazol akkor megint lesz egy csonka csatársor, egy gyenge középpálya, és már arról is olvastam cikket, hogy a Bársza le akarja igazolni Vermaelent, ha leigazolja akkor meg lesz egy csonka hátvédsor is. RVP és Vermaelen elég érett játékosok ahhoz, hogy végre nyerjenek valamit. Fáj a szívem, mivel Arsenal drukker vagyok, de az a gyanúm, hogy maximum még 1 szezon és a csapat teljesen szét fog esni, és akármekkora edző is Wenger, bedobhatja a törölközőt, mert akkor már semmit nem fog tudni tenni érte...
2012. júl. 10. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!