mert sok idióta nézi a focit, tévében is, míg más sport az átlagmagyarnak nem létezik.
Csak amikor az olimpia van.
4 éves korom óta focizom, most 26 vagyok. Minden héten 7 edzésem volt gyerekkoromban, minden hétvégén meccs. Sokszor sírtam úgy fájtak a lábaim a sok edzéstől.
Nem ittam, nem cigiztem. Sok okos szerint a focistáknak nem járna pénz...
Járja meg azt az utat, mint én, utána adok a szavára!
/Wayne Rooney/♥
Azért, mert a reklámpénzek itt a legnagyobbak--->mert ezt nézik a legtöbben--->mert a legtöbb ember szerint ez a legizgalmasabb sport.
Aki szidja a magyarokat-teljesen oktondi módon, mivel ez világtendencia-annak nincs igaza. Nézz már meg egy kajak versenyt tét nélkül. Szerinted van benne izgalom? Vagy egy úszást tét nélkül, sorolhatnám a sportágakat. Sportlövészet? Maratonfutás, vagy akár 100m sprint? Ott is csak az olimpiai döntő az érdekes, mert kíváncsi vagy, hogy lesz-e világcsúcs.
A focit élvezetes nézni, játszani, ezért hódított meg annyi embert.
A legtöbb sportot élvezetes játszani, de nézni nem.
Nem azt akarom mondani, hogy csak a focit érdemes tv-ben követni, mert vannak sportok amik izgalmasak nagyobb tét nélkül is. De azért gondolkozzon el az előző válaszoló a dolgon...
5.ik vagyok:
Szerinted miért írtam oda hogy Wayne Rooney?
azért mert ezt ő mondta. az ő idézete!
nem magamról beszélek egyébként meg lány...
lány vagyok... nem úr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!