Aki volt tenisztáborba, mesélne róla?
Figyelt kérdés
Mikortól meddig, hol volt, mennyibe került, konkrétan mit csináltatok, csak edzés volt, vagy mentetek más helyekre is szórakozásképp,? Élvezted?
kiváncsi vagyok, mert jövő nyáron menni akarok, hosszabb időre :)
2012. aug. 23. 22:04
1/1 anonim válasza:
Én már kettõbe is voltam az elsõ a balatonbogláron volt ott nem tudom mennyibe került 1 hétig tartott de ilyen hobbi szintûeknek napi kétszer volt edzés és délelõtt még kimentünk a partra nekem nagyon tetszett de már kinõttem a másik a bsèvel voltam szombathelyen ott versenyzõs tábor volt napi 2 másfél órás tenisz és kondi edzés volt este pedig olyan elméleti foglalkozás féle egyszer tábortûz is volt és az élménystrandra is kimentünk ez 40000forint volt ès 7 napig tartott èn nagyon élveztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!