Hogy látjátok? Ki nyeri a 2014-es foci világbajnokságot?
Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 19:41
13/23 anonim válasza:
Én a Spanyoloknak szurkolok! :)
14/23 anonim válasza:
Viva Portugal e Cristiano Ronaldo!
15/23 anonim válasza:
Brazíliának "kötelező" lenne otthon győznie :)
16/23 A kérdező kommentje:
Amúgy én is Portugáliának szorítok.
Angolok?
2013. júl. 4. 12:23
17/23 anonim válasza:
Az angol válogatott sohasem volt nagy szám, VB-ken, EB-ken nem jutnak semmire. Nem igazán látszik, hogy ez éppen most változna meg.
18/23 A kérdező kommentje:
Brazília most nagy formában van, kiverték a Spanyolokat 3-0-ra, Anglia meg leikszelt velük 2-2-re, szóval talán kezdenek feltámadni... jó tudom, hogy egy meccs nem számít sokat, de ha képesek lennének tartani a színvonalat? Ott jók voltak.
2013. júl. 4. 17:24
19/23 Baricz Hunor válasza:
az EB-t is a Portugalok kellett volna megnyerjek... megbenitottak a hires Spanyol csapatot :) csak a 11eseben nem volt szerencsejuk :(.... a vb-n ok a nyerook!!! Hajra Portugalia!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!