Hogy látjátok? Ki nyeri a 2014-es foci világbajnokságot?
Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 19:41
2/23 A kérdező kommentje:
Hát azt tudom. De egy csapatnevet kértem, hogy látjátok?
2012. aug. 20. 19:47
3/23 anonim válasza:
Brazíliának otthon igazán nyernie kellene.
Na persze, 1950-ben is elbukták a hazai VB-jüket :)
4/23 MrPifta válasza:
Brazília most nem olyan erős. Szerintem egy európai csapat nyer, talán a németek.
5/23 anonim válasza:
mostmár tényleg nagyon remélem, hogy németek már évek óta érik az az arany szóval...
6/23 anonim válasza:
Argentína, Németország vagy bár nem igazán hiszem, hogy újra sikerül: Spanyolország :)
7/23 anonim válasza:
2 év sok idő, de titkon remélem, hogy a spanyolok. Addigra szerintem a brazilok is gatyába rázzák magukat, de tényleg, akiket eddig írtatok (németek, argentinok) is esélyesek lehetnek.
8/23 anonim válasza:
Remélem, hogy most már végre a portugálok.
De esélyesek még a spanyolok, a németek, az argentínok is.
9/23 anonim válasza:
Spanyol,Német vagy Argentin de a Portugálokat sem zárnám ki.
10/23 anonim válasza:
Németek???!!!!akkora bukkás lesz nekik,örülni fognak ha bejutnak a legjobb 8-ba,argentínok esélyesek,spanyol az élmezőnybe lesz de nme fogja megnyerni,hogy akkor ki nyeri meg?PORTUGÁLOK!!!Mégpedig azért mert van egy Cristiano Ronaldójuk,és tegyük nem akárkik támogatják Ronaldót(POSTIGA,COENTRAU,PEPE,...)Tehát egy klasszisokból sorából álló,nagyon taktivál játszó csapat,gyönyörű football!Emlékezzetek csak vissza az EB-re,az elődöntőben a portugálok megbénították a híres kis spanyolokat,ha ziccert nem rontják el,ők a bajnokok!mert a játékukban a spanyolok ellen simán ott volt a győzelem!Hajrá Portugálok,verjük szét a világot a vb-n!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!