Mikor játszanak a magyar kézilabdások döntőt? (olimpia)
Ezek szerint: elődöntő 10.-én 18 óra, döntő 12.-én 16 óra,
ha bronzért játszunk, akkor 12.-én 12 óra. (Büntiből az ebéd kimarad!) De bízom benne, hogy ez nem történik meg.
A döntőbe jutásért elsőnek le kell győzni a svédeket, nem lesz egyszerű menet az sem.
Bár Izland leverte a dánokat, svédeket, norvégokat is, szóval nem lehetetlen feladat, de a svédek is nagyon hajtani fognak, rajtuk nagyobb a tehet. 3 ilyen csapat mellett ott lenni az olimpiai negyeddöntőben, fantasztikus eredmény!
Úgy, hogy nincsenek ott a norvégok, a dánok és még egy csomó nagy csapat.
Csak attól függ, hogy a bírók mennyire fogják szívatni a magyarokat. Szerintem mindenkinek feltűnt, hogy a földön élő összes ember utálja a magyarokat. Bírók meccsről meccsre belenyúlnak a mérkőzésbe.
Ne felejtsük el, hogy ezek a b*zi f*sszopó bírók Icelanddal nagyon megakartál nyeretni a mérkőzést. 10 mp-vel a vége előtt 1el vezettek + 7est is adtak... Röhögött a világ csak, hogy megalázzák a magyarokat. És lám nyertünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!