Mit szóltok Dzsudzsák Balázs eddigi teljesítményéhez?
Sziasztok..!
Mit szóltok Dzsudzsák eddigi Oroszországi túrájához?
Én megmondom őszintén nagyon el vagyok keseredve...!
Mért kellett otthagyni a Psv-t, ahol sztárként kezelték, ahol imádták, a kedvenc volt, ment neki a játék, énekelték stb...! Tudjuk hol tart a magyar foci...(mondjuk most a loki és a vidi hátha...),és végre van egy Balázsunk, aki európai szinten űzi a sportot, fantasztikusan lő, cselez stb...(PSV időszak..) és képes volt ezt a nagyszerű klubbot ott hagyni a Mahacskala nem tudom milyen csapat kedvéért....De még ha ott maradt vagy maradhatott volna, hogy az Anzsiból sztárcsapat legyen...Nem...Elment a Dinamohóz, amely Dinamo addig nagyszerűen szerepelt át ment a Balázs, és azóta aza csapat egy nulla...Most meg (eddig) rúgott gól nélkül totál utolsóak...! Kérdem én! Mivel jobb bármelyik a PSV-nél???? Sztem nem jobb egyik sem....! Nagyon szomorú voltam, mikor nyilatkozta egy volt orosz játékos, hogy Dzsudszák egy középszerű játékos....EZ NEM IGAZ...!!! Dzsudzsi a MI Dzsudzsink, és nagyon nagy játékos, még ha ott nem is megy neki annyira...Tessék megnézni egy Eindhoveni Balázs videot, és utána tessék nyilatkozni Balázsról....Balázs egy ritka klasszis, csak egyenlőre úgy tűnik, hogy elrontotta a jövőjét....! Hogy nem megy neki, annak sok oka van szerintem:
Pl: nincs önbizalma
az edző nem mindig bízik, bízott benne..
a játékosok nem szolgálják úgy, ki, nem kap annyi labdát..
stb...
Mit szóltok?????
A VÁLASZOKAT ELŐRE KÖSZÖNÖM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!