Ez lehet tényleg kizáró ok vagy csak simán az van hogy nem vagyok oda elég jó?
Figyelt kérdés
Elmentem a kis-LOKIHOZ próbaedzésre és azért utasítottak el mert 10 kiloval több vagyok az átlagnál 190 centi vagyok és 92 kilo.
És azt mondták egy kis edzés menjek vissza és megint megnézzük mit tudok 10 kiloval könnyeben.
Pedig mindenbe megfeleltem tiszta ideg vagyok most hogy nem vettek fel és az a vicc hogy az iramot szinte minden játékossal bírtam.
2012. aug. 6. 20:47
1/3 kohjack válasza:
Ez ugye Futball tehát én védőnek csapatba simán beraknálak próbálkozz más csapatoknál is nem egyből a Loki-nál kell próbálkozni mondjuk egy picit kisebb csapatnál ha onnan látják hogy jó vagy felfognak vinni a nagycsapatba
2/3 A kérdező kommentje:
Védő és középpályás vagyok.És Mátészalkáról utaztam fel Debrecenbe mert próbaedzésre hívtak mondom megpróbálom de nem tudom hogy ha fogyok 10 kilot nekik akkor felvesznek-e vagy csak időpazarlás. Nyíregyházán is voltam ott fel is vettek volna csak nem fogadtam el mert debrecenbe jobb lenne játszani azért.
2012. aug. 6. 21:03
3/3 anonim válasza:
Aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli. Nyíregyháza igenis jó csapat! Szerintem nagyobb esélyed lenne majd később Nyíregyházán felkerülni a nagycsapatba, mint a jó utánpótlással bíró Debrecennél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!