Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért van ennyi légiós az NB1-be?

Miért van ennyi légiós az NB1-be?

Figyelt kérdés
Hihetetlen, hogy a tegnapi Győr-Haladás meccsen 3!! magyar játékos volt az ETO kezdőjébe...Miért kell ezeket a szláv,brazil,spanyol,belga játékosokat játszatni a magyar tehetségek helyett? Kampányolnak ezerrel a magyar foci mellett, de mégis a padot koptatják a fiatal magyar tehetségek, míg ezek a légiósok ugyan olyan képességűek, ha nem rosszabbak, mint a fiatalok. Értem én, hogy 1-1 magyar játékos drágább, mint egy légiós foglalkoztatása, de nem érne meg egy kis plusz pénzt a magyar foci feltámasztása? Vajon mért nem vezetik be azt a szabályt, ami NB2-be is érvényes, hogy max. 3 légiós lehet a pályán egyszerre csapatonként? Ezért érdemesebb NB2 meccsekre járni ott alacsonyabb a színvonal, de legalább zömében hazai játékosokat láthatunk kifutni a pályára. Vélemények?

2012. aug. 5. 09:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert azt hiszik, hogy ha nem magyar a játékos, akkor az már jobban játszik. A honvédban meg a pécsen a négereket tisztelik inkább. Nyílván vannak minőségi légiósok is, de abból sokkal kevesebb van.
2012. aug. 5. 13:05
 2/6 A kérdező kommentje:
De nem értem ezt a felfogást. Ahonnan igazolják ezeket a játékosokat az egy szinten van az NB1-el. Szerb első osztály nem különb az NB1-nél...Nem értem mért lenne jobb egy néger, mint egy fiatal magyar. A Szövetség igazán tehetne valamit ez ellen a rengeteg légiós ellen. :/ Akkor talán többen járnának meccsekre is, ha magyar játékosokat látnának.
2012. aug. 5. 13:59
 3/6 anonim ***** válasza:
De attól tartok, hogy a nézőket is jobban vonzzák a légiósok :S "mert külföldi..."
2012. aug. 5. 14:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Egészben annyi a baj, amit már te is leírtál, hogy a magyar tehetségek közül keveset foglalkoztatnak, és kevesen kerülnek ki külföldi csapatokba, márpedig aki valamit el akar érni, annak minimum Ausztriában kell gondolkodni, mivel jelenleg a DVSC kivételével minden magyar csapat 1 hulladék, persze most lehet engem lehurrogni, nem érdekel, mert igazam van, és amíg az a legnagyobb pillanat egy Videoton meccsen, hogy mikor mutatják Orbánt, addig nem is fog megváltozni a véleményem.
2012. aug. 5. 23:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát Videoton...Onnantól szégyennek tartom azt a csapatot, hogy a Slovan Bratislava elleni találkozón A SZLOVÁK CSAPATBA több magyar volt, mint az NB1-es Vidibe...
2012. aug. 6. 13:37
 6/6 A kérdező kommentje:
De ha már annyira külföldről akarnak játékosokat igazolni, miért nem igazolják haza a román ligában játszó erdélyi magyar játékosokat?
2012. aug. 6. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!