Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Győrben miért ilyen kihaltak...

Győrben miért ilyen kihaltak a focipályák?

Figyelt kérdés

Nem rendes pályákra gondolok, szimplán iskolákéra, amik régen tele voltak és jó hangulatban lehetett játszani. Például a Krúdy-pályákkal semmi gond nincs, nem elzártak (nem kell bemászni sehova), mégsem használja ki senki a mozgás lehetőségét, de ez csak egy példa.

Régen rengetegen voltak több helyen is, mára maximum 2-3 ember lemegy 10-20 percekre, majd távozik. Azért rossz ez, mert akik szeretnének játszani, de nincsenek nagyon sokan, vagy nem ér rá mindenki az ismeretségi köréből, régen mindig tudtak így összehozni meccseket másokkal.

Ha már itt ez a honlap, beszéljünk meg egy közös focit, akinek van kedve, vagy írjon rám és tudunk egyeztetni akár egy pontos időpontot.

2012. júl. 24. 15:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem győri vagyok,sőt legalább 500 km-re lakok tőletek.De szerintem az lehet az ok,hogy nyár van minden fiatal inkább megy füvezik iszik cigizik diszkó stb...Pont a legjobb időben mennek el.Ma már inkább facebook stb...
2012. júl. 24. 15:11
 2/9 dirtboy ***** válasza:

kocsmák,facebook,pc játékok,x-box

ilyenekkel vannak elfoglalva a fiatalok nem csak Győrben

2012. júl. 24. 15:13
 3/9 kovpet ***** válasza:

Azért nem olyan rossz a helyzet szerintem, mint ahogy látszik :)

Igen, sokan a gép előtt ülnek. De sokan fociznak is. Igaz, kevesebben, mint 20 éve. De sokkal több is a lehetőség, mint 20 éve. Most már ezerféle sportot lehet űzni. Eloszlanak az emberek...

2012. júl. 24. 20:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Az első kommentelő igazán kőkemény!
2012. júl. 25. 00:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Csak az igazságot írom szerintem...Én még ma is szívesebben focizok mint gépezek.De jó ha van 10-ből 2 aki focizik..Inkább a hülyeséget csinálják..
2012. júl. 25. 02:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Azért, mert a mai fiatalok nagy része nem sportol, elpuhult, inkább facebookozik, piál, stb., ahogy előttem is leírták.
2012. júl. 25. 13:56
 7/9 anonim válasza:
helló! Én pont egy ilyesmi kezdeményezést akarok összehozni. Ugyanebben a helyzetben vagyok és én tenni is akarok ellene. Már csináltam is egy csoportot facebook-on, csak eddig az idő és a munkám nem engedte, hogy bármi konkrét dolgot is szervezzek. Küldj egy email címet aztán elküldöm a csoport linkjét.
2013. febr. 19. 13:01
 8/9 A kérdező kommentje:

Üdv! Ez remekül hangzik. :)

Privátban elküldtem a címem.

2013. febr. 20. 01:57
 9/9 anonim válasza:
akit esetleg még érdekel a dolog és győri nyugodtan írhat!! Minél többen vagyunk annál jobban fog működni ez az egész!!
2013. febr. 20. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!