Kihaltak a csigáim, mitől?
kiöregedtek?:)
az fura, hogy a halak jól vannak és a csiga kimúlik, nekem úgy tűnik a csigák "mindent" bírnak, a petéket akár a halak is megehették..
ha szeretnél csigát én szívesen adok párat..de csak hólyagcsiga félét tudok ajánlani
:D csiga+hal semmi gond, a legtöbb akváriumba kerül növénnyel csiga és teljesen jól megvannak a halakkal:))))
nyilván más, amikor csigaevő halhoz kerül, de itt guppikról van szó!:)
Szerintem a 2. és 3. válaszoló sima mezei csigákra gondol, nem vízben élőkre.
Kérdező: azért leírnád, hogy nézett ki a 4db csiga? Mert fajtól függően változhat az ok, miért és hova tűntek.
Pl. ha maláj tornyos csiga volt, akkor lehet, hogy csak azért nem látod, mert elásta magát, mert azok azt szokták. Ugyanígy a csigaevő csigák is. Lehet, hogy az egy, ami eltűnt csigaevő volt, megette a többit és utána elrejtőzött az aljzatban.
Más csigafajok meg képesek tömeges halálozásra. Ha nem tetszik nekik a vízminőség, akkor csoportosan döglenek ki.
A guppik tuti nem bántották őket.
Gondolhatod, hogy nem az utcán fogtam pár csigát és dobtam be a vízbe :D
Én is ugy tudtam, hogy a csigák mindent birnak, és gyorsan szaporodnak. Engem nem szeretnek ugy néz ki. :( Hát jol jönne egy pár csigusz :)
Lehet hogy a guppik ették meg a petéket, de volt olyan, amit a víz felett raktak le, de abbol se lett semmi. Nagyon sötét szinük volt, az egyik teljesen fekete. Gömbölyűek és egész lent csúcsossak voltak picit. Nem bújt el.
Mondjuk érdekes, mert az utolsó, tegnap óta egy helybe volt, ma hozzáértem ès leesett a csiguszház róla :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!