Van itt valaki profi teniszező?
Figyelt kérdés
Kérdeznék dolgokat a teniszezésről :)2012. júl. 22. 14:44
11/15 A kérdező kommentje:
igazából tudom hogy nem lehet pénz nélkül, ezért is vártam hogy egy TENISZEDZŐ írjon és ajánljon edzést olcsóbban :)
2012. júl. 28. 20:38
12/15 anonim válasza:
Hol laksz? Ha gondolod 2490 ft/óráért elvállalom. Ez olcsóbb :D
Jól mondták, hogy pénz nélkül nem leszel profi.
13/15 anonim válasza:
Ha profi szeretnél lenni és magánedzést szeretnél az a pályadíjjal együtt is 5000-6000 Ft :S 2500Ft az egy nagyon jó ár de szerintem nem tartalmazza a pálya vagy az edző díjat. Amúgy én nem nevezném magam profinak de nyugodtan kérdez mert már 4 éve teniszezem és ha valami olyan van amit nem tudsz akkor tudok ajánlani oldalakat, könyveket, szakembereket.
14/15 Kri76 válasza:
Budapesten 4500Ft/óra is olcsónak számít, az alatt nem is lehet találni profi edzőt... Milyen városban vagytok ti??
15/15 anonim válasza:
Szia ! Jelenleg is aktívan versenyző fiatal teniszedző vagyok a , többi edzőnél jóval olcsóbban dolgozom !Ha heti több órában járnál akkor tudnám vállalni a versenyképes felkészítésed! Írj ha érdekel a dolog és megbeszéljük a részleteket.
Balázs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!