Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Kézilabdában hogy kell jelezni...

Kézilabdában hogy kell jelezni az ellenfélnek, ha "ki akarom őt venni" a támadásból?

Figyelt kérdés

2012. júl. 20. 14:29
 1/5 piicur válasza:
Négy éve kézilabdázom, de nem értem a kérdést....:/ :(
2012. júl. 20. 18:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Tarkónb*szod szívlapáttal, az egy elég egyértelmű jelzés, és a támadásból is ki lett véve.
2012. júl. 20. 19:14
 3/5 A kérdező kommentje:
1. bocs, nemfogalmaztam meg egyértelműen... :) tudod, mikor kiveszed az embered, és mindenhová vele mész, megpróbálod őt kizárni, általában a félpályánál áll, onnan fut majd, amikor úgy hiszi, helyzete lesz...
2012. júl. 22. 13:02
 4/5 anonim válasza:
Még mindig nem túl egyértelmű a kérdés! Szeretnéd kivenni a játékból emberfogással? Szerintem észreveszi, nemkell neki szólni!
2012. aug. 10. 22:07
 5/5 piicur válasza:

Ugrálj előtte felemelt kézzel. Ha erre gondolsz.

De nem kell neki szólni, hogy "én most kiveszlek a támadásból".

Az ellenféllel mi csak akkor kommunikálunk, amikor egymást felsegítjük a földről, meg a meccs előtt után.

Meccs közben minden mozdulatoddal meg kell lepned ;)

2012. aug. 13. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!