Dzsudzsák07 kérdése:
Gyerekek ti milyen csapatnak szurkoltok külföldön?
Figyelt kérdés
a Real Madridon és a Barcelonán kívül?2012. júl. 18. 11:29
1/14 anonim válasza:
Miért szurkolnék egy csapatnak külföldön?? Nem értem. Egyébként soha nem értettem, hogy miért nem mindegy egy gyereknek Bázakerettyén, hogy egy német néger rúg gólt valahol Piréziában egy norvég négernek vagy fordítva.
3/14 anonim válasza:
Sport Lisboa e Benfica.
Adelante Ligában a Córdoba CF-nek, bár az ő meccseiket a TV nem igazán közvetíti (spanyol másodosztály).
4/14 anonim válasza:
Juventus szurkoló vagyok 17 éve.
Még akkor is nekik szurkoltam, mikor a kedvenc játékosaim a Real Madridban gyűltek össze 2004-2005 idején. Töretlenül Juve!
7/14 anonim válasza:
Manchester United!
Hazai csapatnak pedig nem szurkolok, mert nézhetetlen ahogy játszanak
8/14 anonim válasza:
Egyetlen egy csapatnak szurkolok ami külföldi, az pedig az SS Lazio. Nagy álmom kijutni egy Lazio - Roma meccsre.
10/14 lee12 válasza:
örömmel látom hogy a nagynevű csapatok helyett sokan kisebb csapatokért szorítanak
ár kezdtem félni hogy mindenki divatdrukker
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!