Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Görögország - Németország...

Görögország - Németország Kinek szurkoltok?

Figyelt kérdés
Én a Görögöknek :D nagyon kevés az esély rá, hogy esetleg döntetlen vagy talán ők nyernek? :D
2012. jún. 22. 21:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Esélytelen a Görög, már csak idő kérdése, és vezetni fognak a németek.
2012. jún. 22. 21:13
 2/11 anonim ***** válasza:
A görögöknek.
2012. jún. 22. 21:15
 3/11 anonim ***** válasza:
görögöknek
2012. jún. 22. 21:23
 4/11 A kérdező kommentje:
:'(
2012. jún. 22. 21:29
 5/11 anonim ***** válasza:

Német. A meccs előtt is tudtam hogy nyernek, és nem is lesz másképp.

Nagyságrendekkel jobb csapat, pedig a 3 gólos Mario Gomez, és a klasszis Podolski sem játszik. Hát igen a németek a legjobbak :P

2012. jún. 22. 21:35
 6/11 Nyhm válasza:
Pusztultok. HAJRÁ NÉMETORSZÁG!!! YEEAHHH 4 gólt bevágtak ezeknek a csicskáknak. :D
2012. jún. 23. 07:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Nagyobb csicska vagy te, mint "ezek"!!!!!!!!
2012. jún. 23. 09:53
 8/11 anonim ***** válasza:
A görögök megérdemelték már, hogy megbosszúlja rajtuk valaki azt a focigyilkolást, amit 2004-ben műveltek. 4-1 szebb lett volna, de a vak és hülye bíró megadott egy olyan 11-est, amit nem kellett volna. Eléggé unfair dolog volt, tekintve, hogy szándékosságról szó sem lehetett, és azt kellene néznie, nem azt, hogy ha bemegy, akkor sincs semmi esélye a görögöknek, mert egy esélytelen és játéktalan csapat.
2012. jún. 23. 10:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Eleve hihetetlen mértékben szánalmas és hatalmas lelki és morális szegénységre utal idegen országoknak szurkolni, de a németeknek meg főképp. Háborúba rántották az országot és még lehetne sorolni. A "csicska" (hol használnak ilyen jelzőket, az aluljárókban?) pedig egyértelműen te vagy. Poshadt.
2012. jún. 23. 14:44
 10/11 anonim ***** válasza:

Na látom megjött a nagymagyar...Én büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok, de ha a válogatott 30 év alatt nem képes kijutni egy világversenyre, azt hiszem jogom van kicsit izgalmasabbá tenni magamnak az EB-t vagy VB-t.Persze magyar-németen nem kérdés, kinek drukkolnék jobban.

Sokan mondják, hogy Magyarországon mennyire szeretik a németeket, a történelem ellenére.Hát ez nincs így.

2012. jún. 23. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!