Tényleg Puskás volt minden idők legjobbja szerintetek is?
Figyelt kérdés
Maga Pelé mondta,hogy Puskás a mai technikával is a legjobb lenne, még a holdon is....
Szerintem is egy zseni volt, akkora tehetség,hogy az leírhatatlan....
2012. júl. 17. 15:49
1/11 anonim válasza:
Nem lehet összehasonlítani a mai focival az akkorit. Lehet ő lenne a legjobb de lehet hogy nem. Dehogy a kérdésre válaszóljak a legjobbak között lenne mindennkép de nem biztos hogy a legjobb.
2/11 anonim válasza:
Pelé, Puskás, cruyff, Maradona, Messi: Mind megelőzte korát
És a jövőben Neymar is megelőzheti mondjuk a MU-ban
3/11 anonim válasza:
Neymar szerintem nem fogja megelőzni mivel csak 5 évvel fiatalabb Messinél amikor ő 23-25 éves lesz akkor is messi lesz a legjobb. De szerintem is nagyon tehetséges én úgy tudom barcelonba megy de majd kiderül :D
4/11 anonim válasza:
Azt nem mondanám mert minden kor más
Inkább az 50-60-as évek legjobba Pelével együtt, a 70-es években Cruyf, a 80-asokban Maradona, a 90-es években nem volt olyan hatalmas kiemelkedő sztár, inkább 3 játékost mondanék abból az időből: Giggs, Stoichkov, Raúl. A 2000-es években pedig Ronaldo és Messi, de 5-6 év és ők se lesznek a csúcson, akkor nagyon kíváncsi leszek hogy Hazard, Neymar, Oscar, vagy éppen Götze mire viszi :)
5/11 anonim válasza:
Szerintem Ronaldo mesze el marad Messitől számomra ő csak 1 kiváló játékos Messi meg 1 zseni. Meg nézed Cr7 nem tud 4-5 védőn át menni és nem add akkora passzokat mint Messi. Messi viszont vmikor 4-5 védőt bolondit meg mint anno Maradona.
6/11 anonim válasza:
Ronaldo nem megy át 4-5 védőn? igen a 16-os előterében nem, mert ha odakerül ő nem cselez ő gólt lő :) Messi a gólvonalig cipeli a labdát, gyakran feleslegesen, túlcifrázott bohóckodás gyakran. Az Arsenal ellen mit csinál? 1 méterre ár a kapustól és nem lövi rá, nem még átemeli -.-
7/11 anonim válasza:
Biztos ezért lőtt Messi több gólt mint Ronaldo ráadásul nem emlékszem annyi Ronaldo bombára csak 1-2 re. és amikor 3-4 védővel kerül szemben nem igen szokott át menni Messi nem 1 olyan gólja volt hogy 5 védő között ment el. Ja és nem hiába van 3. aranylabdája Cr nek meg csak 1
8/11 anonim válasza:
Ma már egészen más a foci, sokkal gyorsabb, visszanézve a régi egy lassított felvételnek tűnik. Zseni volt, de ilyen hogy minden idők legjobbja, ez mindig relatív, nem lehet eldönteni, van aki szerint Maradona más szerint Pelé, Messi, Ronaldo, C.Roni,Varga Zoli, stb. vagy még meg sem született.
9/11 anonim válasza:
6-os: "a 90-es években nem volt olyan hatalmas kiemelkedő sztár" - Zidane, Del Piero, Ronaldo mondanak valamit?
10/11 anonim válasza:
Régen még nehezebb volt focizni mint ma, nem voltak olyan feltételek mint ma, a labda sem volt ilyen hiper super , a edzésmódok , ma már számítógéppel ellenőrzik egy játékos állapotát kardióedzés .. atyámtöke össze se lehet hasonlítani tény hogy lassabb volt a játék.. de ha ma lenne fiatal Puskás , vagy akár Kocsis .. olyan focitudással amivel meg voltak áldva, világsztárok volnának ez egészen biztos! Puskásnak félelmetes bal lába volt , olyan ami csak kevés játékosnak a világon, teknikailag C Ronaldo a közelében sincsen, Kocsis meg úgy fejelt mint senki a focitörténelemben, abba a régi xar stopliban olyan súlypont emelkedése volt mint most Ronaldonak ebben a hiper szuper csukákban.. ilyen feltételek mellett a Régi nagy legendák leköröznék a maiakat ez biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!