Van egy Puskás Ferenc által dedikált, róla készült fotóm. Körülbelül mennyit ér?
Figyelt kérdés
Hol tudnám esetleg felbecsültetni az értékét vagy hol tudnám eladni ?2012. márc. 12. 13:09
3/12 A kérdező kommentje:
Igen, ő szerepel rajta.
Azért 5ezernél én is tudom, hogy többet ér.
2012. márc. 22. 15:39
4/12 lee12 válasza:
hát nem hinném hogy sokat mert azért Puskás nem olyan rég hallt meg így még 2006 ig rengeteg aláíírást osztott ki és mivel sok van ezért nem ér sokat
5/12 anonim válasza:
Sokat nem írhatott nagyon alá, mert kórházban volt, de többet ér mint Kassai és Vincze Ottó által aláírt BL-labda...
6/12 A kérdező kommentje:
De körülbelül milyen nagyságrendű az értéke ? Pár ezer? Netalán tízezres nagyságrend ?
2012. márc. 23. 16:07
7/12 lee12 válasza:
pár ezer max
azért a 2000 es években is bőven adott aláírást
úgyhogy sok van szerintem forgalomban de frocidrukker ad érte 5000 ft ot
mondjuk én helyedben nem adnám el mert ereklye végülis
9/12 A kérdező kommentje:
Már idősebb korában készült, a kupáival készült a fotó
2012. ápr. 14. 23:07
10/12 Zomi98 válasza:
kb. 5-6000 ft.-t ér nem is adnának érte többet de ha elakarod adni én megveszem 6000 ft.-ért ha többet akarsz max 8-ért.
Ha érdekel küld email-t a hamory98@gmail.com-ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!