Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Átépítik a Puskás Ferenc...

Átépítik a Puskás Ferenc Stadiont?

Figyelt kérdés

Vagy lebontják, mert amit tv-ben láttam, nagyon panaszkodtak, hogy "lapos" a lelátó, fentről alig látni. (Nyilvánvalóan megdönteni nem fogják...)

Mi erről a véleményetek? Le szabad egyáltalán bontani? Kell nekünk új stadion? Ha igen, milyen?

2011. szept. 7. 23:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

kell egy új és f@sza puskás stadion

lesz is, de ugye még nincsenek hivatalos tervek csak bontani kezdik...

szerintem egy 50-60ezres. kulturált, fedett stadiont megérdemel az ország. Mert ugye ott nem csak focit tarthatnak majd.

2011. szept. 8. 12:44
 2/3 anonim ***** válasza:
építsenek egy FUTBALL stadiont, azt a szar atlétika pályát meg tüntessék el de gyorsan, mert ha marad akkor hülyeség újjáépíteni. az MTK stadionját meg építsék fel és ott meg rendezzenek atlétikát, vagy a DVTK stadionjában úgy se sokan mennek ki megnézni az atlétikát, a Puskás stadiont meg egy fasza 50-60 ezres FOCI stadionra építsék át. Remélem nem lesz ott az atlétika pálya
2011. szept. 11. 12:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Átfogják, és elvileg azért, mert nem felel meg a nemzetközi előírásoknak, és ezért nem tarthatunk pl.: BL döntőt sem. Amúgy szerintem is egy 50-60ezres szép fedett stadion kellene.
2011. szept. 11. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!