Segítség kéne foci terén?!
Figyelt kérdés
12 éves vagyok.Sokat járok edzésre,és gyakran jövünk össze a barátaimmal focizni.Nem akarok nagyképű lenni,de sokan monták,hogy nagyon jó passzokat adok,jól ugratok ki és jól lövök.Csak 1 bajom van, a cselezés.Nem tudok cseleket,vagyis igazából elképzelem hogy milyen cselt akarok,de amikor arra kerülne a sor,leblokkolok,és kicsit féllek is hogyha elrontom a nagyobbak kiröhögnek hameg megcsinálom akkor meg csúfolkodnak hogy ilyet is tudsz -.-...A reflexeim is elég jók,csakhát a cselezés...Amúgy meccs közben elég magabiztos vagyok,sokat gyakorolok,naponta 2-3 órát töltök a pályán.Esetleg valakinek valami ötlete,hogy hogyan tanuljak meg olyan cseleket,amikben biztos lehetek??2012. júl. 12. 17:18
1/9 anonim válasza:
ha el tudod képzelni, akkor már csak gyakorlás kérdése a dolog.
2/9 A kérdező kommentje:
gyakorlom a cseleket nagyon sokat,de valahogy félek alkalmazni őket.és ha elrontom akkor meg minden az én lelkemen szárad
2012. júl. 12. 17:31
3/9 anonim válasza:
nem szárad semmi a te lelkeden. nézd meg nagy meccseken ziccereket hagynak ki mégse lincselik meg a csapattársai azt a játékost.
4/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszaidat.Hát remélem mostmár nemfogok félni.Amúgy igazad van mert néztem barca-milánt,és amikor messi kihagyta a tizeneggyest,nemmondtak neki rosszakat :D És esetleg valami tipped arra hogy hogyan tanuljak tuti cseleket??
2012. júl. 12. 21:19
5/9 anonim válasza:
Én cseleket az interneten szoktam nézni és megpróbálom megcsinálni.Mindig betanulom, de olyan biztosra,hogy meccsen vagy edzésen tuti ne tudjam elrontani.Egyébként vannak olyan videók amikben nagyon könnyű cselek vannak, de egyben látványosak is.
Amúgy képzeld el, hogy nézel nálad fiatalabbakat.Úgy-e hogy szimpatikusabb az aki próbál cselezni, de elrontja, mint az aki egyeltalán nem is próbálkozik?
6/9 anonim válasza:
Hallod miért a videó?Ott van szimplán a biciklicsel,azt tudja mindenki,hogy kell.1-2 hét rendszeres gyakorlás után tökéletes eleme lehet a játékodnak.Egyébként tessék itt a videó http://www.youtube.com/watch?v=ZF1Gu18qtgQ
Az "egyszerű" cselek megtanulása hamarabb megy először sajátítsd el azokat.Sok sikert!;)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mind a két válaszolónak.
2012. júl. 13. 20:52
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
énis igy vagyok a csellekel egy szer el is rontottam és le estem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!