Miaz a fitnesz labda?
Figyelt kérdés
2009. júl. 12. 08:11
1/7 anonim válasza:
ha internet előtt vagy... miért nem mész rá a google-ra és nézed meg... bocs... de hihetetlen vagy!
2/7 anonim válasza:
Nem az a nagy (kb 1m átmérűjű, de többféle van) labda, amire rá kell ülni? Meg mindenfele gyakorlatokat lehet vele csinálni.
3/7 anonim válasza:
Olyan jóóó nagy labda!!Lehet rajta tornázni, terhestornákon is szokták használni asszem
5/7 anonim válasza:
nekem van.tescos-s (1200Ft)és nagyon jó:fitball gyakorlatokat lehet csinálni vele,hasznos!!
6/7 anonim válasza:
Fitball (fittball), gimnasztikai labda, ülőlabda, gym ball, rehabilitációs labda, stb.
Mind ugyanazt a terméket jelenti. Én is most akarok venni, állítólag nagyon jó a gerincnek ha a számítógép előtt nem a székben ülsz hanem azon...
65-95 cm-es méretekben találkoztam vele a neten.
7/7 anonim válasza:
egyszerűbb és gyorsabb!:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!