Beadás lehet gól?
Figyelt kérdés
Beadás lehet gól úgy,hogy nem passzolok senkinek csak rálövők a kapura és bemegy?2012. júl. 11. 11:30
1/5 A kérdező kommentje:
Vagy ha pl kapusról pattant volna be?
2012. júl. 11. 11:37
2/5 anonim válasza:
Ha közvetett szabadrúgásból adsz be, akkor valakinek hozzá kell érnie, különben érvénytelen a gól. Egyébként persze hogy lehet...
3/5 A kérdező kommentje:
Jó értem! Tehát beadom a csapat társamnak és ha ő berúgja akkor gól. De mi a helyzet ha az ellenséges kapusról pat tan be (Nem ugy gondolom, hogy neki dobom a kapusnak a labdát izomból,csak ha be akartam dobni a csapat társamnak és a kapus elakarta kapni a labdát de ő ügyetlenül kapja el és bemegy akkor mi van?) Az gól?
2012. júl. 11. 11:49
4/5 anonim válasza:
Most bedobásra vagy beadásra vonatkozik a kérdés? Nagyon nem mindegy.. Bedobásból közvetlenül nem lehet gólt szerezni, de ha akárki beleér (ellenfél vagy csapattárs) mielőtt átmegy a gólvonalon a labda, akkor érvényes gól születik.
5/5 A kérdező kommentje:
Beadásra csak eszembe jutott bedobás is!
Köszi a választ egyébként.
Nyomtam zöld kezet.
2012. júl. 11. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!