Vletty kérdése:
A seduxen injekciót hogyan adják be?
Figyelt kérdés
Pénteken megyek fogorvoshoz és előtte kapok a háziorvosomtól seduxen injekciót. Azt hogy adják be és hova?2012. márc. 5. 14:45
3/17 anonim válasza:
3. HOGYAN KELL ALKALMAZNI A SEDUXEN INJEKCIÓT?
Kizárólag orvosi rendelésre kaphat Seduxen injekciót, az orvos által előírt adagban és ideig. Az injekciót lassan, intravénásan vagy infúzióban alkalmazzák.
Gyors beadás vagy nagy dózisok esetén elégtelen légzés/légzésleállás alakulhat ki. Ilyenkor a kielégítő spontán légzés visszatértéig a légcserét mechanikusan kell támogatni.
4/17 A kérdező kommentje:
Még soha nem kaptam infúziót, vagy intravénás injekciót. Fáj?
2012. márc. 5. 14:53
5/17 anonim válasza:
Nem fáj nyugi, ha izomba adnák az már fájna.
6/17 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. márc. 5. 14:54
7/17 anonim válasza:
2. vagyok!
Jó ezt olvasni amit a 3. írt...
Nekem kórházban adták a seduxen injekciókat (többet is) és mindet combba kaptam.
Elgondolkodtató, akár meg is állhatott volna a légzésem? Hát b@romi figyelmesek akkor ott a kórházban!
8/17 A kérdező kommentje:
és neked amikor combba adták az fájt?
2012. márc. 5. 14:58
9/17 anonim válasza:
Nem mondom hogy kellemes volt.
Igen fájt kicsit, inkább feszített. De túléltem, látod itt vagyok :-)
Nyugi ne félj!
10/17 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm :)
2012. márc. 5. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!