Labdarúgó kapus részére szuszpenzor/lágyékvédő?
Szeretek védeni (hobbiból, nem hivatásosan), de eléggé félek attól, hogy egy távolról megküldött bomba telibe kap...
Szerintetek milyen típusú szuszpenzor, vagy lágyékvédő a legelőnyösebb abból a szempontból, hogy védelmet nyújtana az erős lövések ellen, és a mozgást sem gátolja?
Ilyeneket találtam:
a kapusok általában nem használnak ilyet. Szerintem zavarná is a mozgásban. Ha félsz a labdától akkor ez nem a te sportod. A kapusnak pont hogy minden áron a labda és a kapu közé kell vetődnie. Egyébként se túl gyakori az ilyen baleset, a távoli bombát meg ráadásul látod is hogy jön (általában)
Szóval szerintem felejtős a dolog. De te tudod...
Mint kapus mondhatom, hogy használják! Egyáltalán nem zavar a mozgásban. Kezdetben persze szokatlan, de gyorsan megbarátkozol vele.
Minden kapusnak ajánlott. Véded a kezed, sípcsontod, könyököd, talán még a térded is. Miért pont a családi ékszergyűjteményt ne védenéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!