Teljesen elvakult Barca és Real fanok kíméljenek. SEMLEGES focinézők/focirajongók válaszát várom. Ki a jobb TELJES pályafutásukat nézve. Minden szezont egybe véve C. Ronaldo vs Messi?
Nem mintha lenne értelme összehasonlítani a kettőt, de azért mégis megteszem.
Szerintem is Messi a "jobb", de csak mert egyértelmű, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb mind a pályán, mind pályán kívül. De Messinél is van valahol egy még jobb. Csak nem tudunk még róla.
Teny s valo h mindketten nagy mesterei a focinak.
Ronaldo a trukkjeirol hiresek Messi pedig a labdavezetesben,de osszessegeben sztem Ronaldo egy hajszallal jobb,jobb a fizikuma,talan gyorsabb is,nem mellesleg a holgyek egyik kedvence is :)
Messit tartom jobbnak. Mindenen mozdulatán látszik a spontaneitás, ösztönösség, erre a játékra született, míg Ronaldo játéka inkább a kemény munkát tükrözi. Nem mellesleg a két spíler között 2.5 év van...
Egyébként én a jelenlegi focistákat úgy szoktam kategorizálni, hogy van Messi, utána CR/Iniesta, majd mindenki más...
( a kérdésnek megfelelően nem vagyok sem Barca, sem Real drukker)
Oké, köszi a válaszokat. Szerintem is Messi a legjobb, de szerintem azt a 3 aranylasztit nem érdemelte meg... nem mindet, úgy értem.
Viszont Ronaldo azért univerzálisabb, és több bajnokságba bizonyított, ez sem mellőzhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!