Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Teljesen elvakult Barca és...

Teljesen elvakult Barca és Real fanok kíméljenek. SEMLEGES focinézők/focirajongók válaszát várom. Ki a jobb TELJES pályafutásukat nézve. Minden szezont egybe véve C. Ronaldo vs Messi?

Figyelt kérdés
Teljes pályafutást nézve ki a jobb, pályafutásuk alatt ki a gólerősebb? Ki bizonyított többet, titeket ki győzött meg jobban? Teljes pályafutásuk alatt ki a jobb? Szerintetek?

2012. júl. 6. 17:44
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

Nem mintha lenne értelme összehasonlítani a kettőt, de azért mégis megteszem.

Szerintem is Messi a "jobb", de csak mert egyértelmű, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb mind a pályán, mind pályán kívül. De Messinél is van valahol egy még jobb. Csak nem tudunk még róla.

2012. júl. 15. 03:51
 22/27 Lorenzo Temudjin válasza:

Teny s valo h mindketten nagy mesterei a focinak.

Ronaldo a trukkjeirol hiresek Messi pedig a labdavezetesben,de osszessegeben sztem Ronaldo egy hajszallal jobb,jobb a fizikuma,talan gyorsabb is,nem mellesleg a holgyek egyik kedvence is :)

2012. júl. 22. 18:37
 23/27 anonim ***** válasza:
Ronaldo jobb volt néhány éve, mint most. Most a külsőség fontosabb neki, mint az, hogy odategye magát a csapatért. Messi jobb, mellesleg Ronaldo is elismerte, hogy Messi a világ jelenlegi legjobb labdarúgója. Bár én mezőnyjátékos kifejezést használnék, hiszen őket nehéz összevetni a kapusokkal! Így nem biztos, hogy ők a világ legjobb játékosai! Még azért egy Tisza Tibit sem írnék le! :D
2012. aug. 8. 07:55
 24/27 anonim válasza:
100%
Kíváncsi lennék Messire a a Premier Ligue-ban
2012. aug. 16. 16:45
 25/27 anonim ***** válasza:

Messit tartom jobbnak. Mindenen mozdulatán látszik a spontaneitás, ösztönösség, erre a játékra született, míg Ronaldo játéka inkább a kemény munkát tükrözi. Nem mellesleg a két spíler között 2.5 év van...

Egyébként én a jelenlegi focistákat úgy szoktam kategorizálni, hogy van Messi, utána CR/Iniesta, majd mindenki más...

( a kérdésnek megfelelően nem vagyok sem Barca, sem Real drukker)

2012. aug. 27. 19:20
 26/27 A kérdező kommentje:

Oké, köszi a válaszokat. Szerintem is Messi a legjobb, de szerintem azt a 3 aranylasztit nem érdemelte meg... nem mindet, úgy értem.

Viszont Ronaldo azért univerzálisabb, és több bajnokságba bizonyított, ez sem mellőzhető.

2012. aug. 28. 09:04
 27/27 anonim ***** válasza:
Ne felejtsük el, hogy Ronaldo már a PL-ben is bizonyított...
2012. szept. 2. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!