Teljesen elvakult Barca és Real fanok kíméljenek. SEMLEGES focinézők/focirajongók válaszát várom. Ki a jobb TELJES pályafutásukat nézve. Minden szezont egybe véve C. Ronaldo vs Messi?
Figyelt kérdés
Teljes pályafutást nézve ki a jobb, pályafutásuk alatt ki a gólerősebb? Ki bizonyított többet, titeket ki győzött meg jobban? Teljes pályafutásuk alatt ki a jobb? Szerintetek?2012. júl. 6. 17:44
12/27 anonim válasza:
Annyira azért nem volt jó mint Messi!
13/27 anonim válasza:
14/27 anonim válasza:
1 játékosként CR7 a jobb mondom ugy hogy utálom a Real Margitot és ezt a primadonnát is de képességei fenomenálisak.Messi igazából a Xavi,Iniesta 2-ösnek köszönheti eredményességét.CR7 fizikálisan lövőtechnikailag is ott a toppon kreativitását és jobb fizikumáról nem is beszélve.Messi is jó de CR-nek jobbak adottságai.(+ azért se Messi mert egy génkezelt mutáns aki ismeri dolgokat tudja miért mondtam ezt)
15/27 anonim válasza:
néztem statisztikát a wikipédiáról:Messi:
187 gól/286 meccs (egész karrierje során) ez 1.529-es gólarány
C.Ronaldo:
234 gól/417 meccsen ez 1.782-es gólarány de nem biztos hogy jól számoltam de ronaldo JOBB!!!!!!!
16/27 anonim válasza:
rosszul számoltad, rosszat osztottál rosszal.. :) Am tökmind1 ki a jobb, a foci csapat sport, és mint tudjuk idén jól pofára estek mind a ketten a bl-ben.
17/27 anonim válasza:
Nekem szimpatikusabb Ronaldo, elmondom miért. Ő a semmiből jött, HITELES forrásból (tehát nem internet) tudom, hogy a családja nem volt tehetős, nem tudták pénzelni a gyerekük játékát, saját magától kellett eljutnia oda, ahol most van, míg Messinek a családja gazdagabb volt, apuka be tudta juttatni ide-oda. Egyébként Realos vagyok, de nem Ronaldo, hanem Pepe miatt, úgyhogy egy elfogulatlan véleményt fogsz hallani: szerintem Ronaldo jobb, nézd csak meg a futását, gyorsabb mint Messi; Ronaldo egyedül is helyzetet teremt, míg Messinek - ahogy fentebb írták - kellenek "mellékemberek"; a fizikuma is jobb; a szabadrugásokat szebben, pontosabban lövi; Messivel szemben bevállalja az 1v1 küzdelmeket is; valamint a játéka is kifinomultabb, nekem legalábbis jobban tetszik. Pontosabb, gyorsabb, erősebb és rámenősebb; összefoglalva ennyi.
18/27 anonim válasza:
Mellesleg az előttem szólónak igaza van, tényleg pofára estek mindketten, úgyhogy FORCA BENFICA, bár ők is pofára estek :D Mentségükre legyen szólva, hogy ők azért nem akkora csapat, mint a Real vagy a Barca.
19/27 anonim válasza:
02:49-es, igaz, hogy Ronaldo belemegy 1v1be, de Messi akár 1v4ben is érvényesül. Rengeteg gólpasszt is ad góljai mellet, és általában a gólok nagyrésze tőle indul... Játéka sem kifinomultabb Ronaldonak, tapasztaltabb már, néha ez a különbség látszik, de semmit nem ér vele. Messi jobb. A legnagyobb hülyeség amit életemben halottam, az meg az IniXavizás... Úristen, melyik támadó mögött nincsenek középpályások, akiknek sokat köszönhet. Ronaldo mögött is világsztárok vannak... Akárhogyis Messi nem a középpályának köszönheti tehetségét, igaz kell ez a jó csapat a címekhez, amit a CSAPAT ér el, az egyéni címekhez a csapatnak nincs köze, mint az aranylabdához se, amit igazán focihoz értő emberek szavaznak meg és szerintük Messi a legjobb, csak jobban tudják, mint akármelyik fanatikus realos, vagy okoskodó emberek... Rengetegen elmondták, hogy Messi a legjobb és nem senkik, hanem a foci nagy ászai.... Emellett Messi még rengeteget fog fejlődni, a válogatottban is észlelhető a jobbulása és a szezonjai is egyre jobbak, akár gólpasszok, gólok, kidolgozott helyzetek tekintetében, de még a szabadrúgások elvégzésében is. A jövő év nagy ugrás lesz neki és a 2014es vb-n pedig a válogatottjában is sokat fog mutatni... A jövő mindent eldönt majd...
20/27 anonim válasza:
Ronaldo is jó, de Messi jobb ;) és ez a jövőben mégjobban meglátszik majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!