Szerintetek mit tegyek? (foci)
én is haverokkal szoktam focizni és nekem is szokott ilyen lenni, főképp támadóként :D van valami, ami kizökkent a rosz formából és visszanyered magadat, az eredményesség! ahogy észre vettem a legjobb dolog /és most ezt nem azért írom mert szurkolok a csapatnak/ ha barcelona játékot játszol!
miből áll ez ? szélre kimész kapod a labdát, körbenézel, ha van üres elől, nagyon tisztán! rápasszolsz, ha nincs akkor vissza!
hiddel ha többet passzolsz kapni fogsz vissza te is labdát, mivel látják h csapatjátékot emeled!
ha a lövés nem megy, ne erőltesd a meccsen, gyakorolj üres kapura, meccsen inkább osztogasd a gól passzokat, néha próbálj meg 1-2 technikás passzt is ;) emeli a játék színvonalát!
ui: ez tényleg jó módszer mondjuk nálam, gyakran hajlamos vagyok arra h szétesek, és alap hibákat ejtek, ilyenkor nem passzolok eleget, viszem a sűrűjébe, és mondjuk 2 méterről is belelövöm 3 szor a kapusba... ez normális, túl kell lépni rajta ;)
amikor kezditek a meccset tuti fognak passzolni, később azért kevesebbet mert gyenge vagy, úgy is annak osztanak több labdát, aki jó formában van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!