Nekem nagyon-nagyon nem :(
(amúgy nekem a spanyol+német focisták között vannak olyanok, akik bejönnek)
Szia első vagyok!
Mielőtt leírom fontos hogy tudd hogy ők nem csak külsőre jönnek be, hanem emberileg is.
Nekem Torres a kedvencem, de nagyon szertem még David Villat, Sergio Ramost, Casillast (főleg ha meg van borotválkozva)... szinte mindegyik spanyol focista bejön legalább egy iciripiciké (leszámítva persz Puyolt)
A németek közül pedig Thomas Müllert és Özilt szeretem legjobban, persze gondolhatod hogy elfogult vagyok velük...talán igen (amúgy még Sweini is talán..)
Ja és eszembejutott hogy a portugálok közül Nani most nagyon szimpi volt az eb-n.
(zárójelesként az angolok közül Terry, hollandok közül(bár őket nagyon nem bírom) : van Persie)
Első vagyok újra. Nem feltétlen a fogaira gondoltam. Mondjuk a haja se tetszik túlzottan, de inkább az összkép nem a kedvencem, vagyis a kisugárzása.
Neked amúgy bejövős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!