Ha én foci menedzser szeretnék lenni, ahhoz mit kell tennem/elvégeznem?
Figyelt kérdés
Úgy, mint José Mourinho (nem volt ő sem focista)...2012. jún. 26. 15:18
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Kismama kedvezmény xD OKJ? Szerintem nem biztos, hogy ez elég lesz... meg ha az alap megvan, kell az UEFÁnál mindenféle licenc, több szint van.
Csak nem sok volt a menedzserjáték :D Meg tudom érteni :D
3/7 anonim válasza:
Mourinho portugál másodosztályban focizott évekig... De ismerettség nélkül ne kezdj bele ebbe a szakmába, meg játékosmúlt mindenképp kell valamennyi, de legalább annyi kell, hogy átlásd rendesen a játékot, az meg csak a pályán tapasztaltak alapján fog menni... Egyébként pedig tf-n érdemes tanfolyamot végezni ha van időd, ha nincs akkor mlsz illetékes szervénél. Sok sikert!
4/7 A kérdező kommentje:
Mou nem focizott. 18 éves korában az apjának kezdett segédkezni! Utána került egy nagyobb csapatba, mint másodedző!
2012. jún. 26. 15:42
5/7 anonim válasza:
Dede focizott egy keveset: [link]
6/7 anonim válasza:
Szia, hogy állsz a tanfolyamokkal ?:)
7/7 A kérdező kommentje:
Szia! Egyenlőre még sehogy, mert az érettségi a cél :)
2015. ápr. 18. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!