Milyen lesz a Manchester United 2009/2010-es szezonja?
Figyelt kérdés
Ronaldo eladásával egy fontos alapembertől váltak meg. Nem a legszimpatikusabb perszóna, tudom, de ha igazán kedve volt focizni, akkor a hátán vitte a Vörös Ördögöket. Tévez sem erősíti többet őket. De így is egy ütőképes keret maradt hátra és Ferguson nem először vesztett el hatalmas játékost. Legyetek szívesek, közöljétek véleményeiteket. Egyébként: There is only one UNITED!2009. júl. 3. 23:49
11/14 anonim válasza:
Hunti szerintem felesleges lenne, bár a mester biztos jobban ért hozzá, mint én. :)
12/14 anonim válasza:
Huuntelar tuti elmegy a Realbol, bár én nem hallottam,hogy a MU is érdeklődik iránta.Amúgy Obertant már leigazolták, hihetetlen nagy tehetség szerintem, a videók alapján legalábbis :)
13/14 anonim válasza:
Hogy milyen lesz a bajnoki cím szerintem átköltözik Liverpolba!Fergusonnak új csapatot kell építenie nem Cr7 meg Tevez távozása miatt hanem gondoljunk az 1-2 éven belül visszavonuló játékosokra!Hamarosan visszaül Anglia+Európa trónjára!Hajrá United!
Cantona,Beckham,Van Nistelrooy,Keane,Ők is elmentek a Manchester mégis megnyert mindent eztán sem lesz másképp!
14/14 anonim válasza:
Rooney:"Képes vagyok pótolni a Ronaldo hagyta űrt"és ha jó formában van Rooney ezt meg is tudja csinálni!Valamint Owen is jól debütált:DHa Berbatov is odateszi magát akkor nem lesz különösebb gond!Glory Glory Man United!Majd meglátjuk milyen lesz a 2 sztár nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!