Miért építenek ilyen nagy játékterű focipályákat?
Na meg a Liverpool jelenlegi stadionja. ;) Ott is 2 méterre ülnek a pálya szélétől a nézők. Hangulatosabb.
Ezt így nem lehet megmondani,hogy miért építenek ilyen nagy játékterű stadionokat.- valószínű,hogy a befogadási képesség miatt. :)
Az EB-re meg azért lettek ekkorák,mert ugye a házigazda ország - értelemszerűen- minél nagyobb stadiont akart. :D
És ha már volt támogatás,akkor építettek akkorát,amekkorát csak lehetett. :D
Ha megnézed,akkor a Puskás stadion is ilyen nagy játékterű. és teljesen ovális,kifele nyúló lelátókkal. Ott még hozzátartozik az is,hogy van egy salakos futópálya a füves pálya mellett. :)
Jaaa...:D
Vannak az UEFA-nak stadion kategóriái:
Amúgy ez 4. kategóriás és 105 x 68 m.
A Santiago Bernabéu 107 × 72 m.
Az arsenal régi stadionja, a Highbury 109×73 yds / 100×67 m méretekkel rendelkezett.
Nem tudom,...neked nagyon jó szemed lehet,ha ilyen különbségeket észreveszel TV-n keresztül...dehát nem vagyunk egyformák. :D
;DDDDDD
Jelentősen nem nőtt meg. Nem is nőhet meg sokkal. :)
Remélem közelebb kerültél az igazsághoz. ;)
Háát nem tudom. :) Élőben láttad a régebbi bayern meccseket,vagy tv-n keresztül?
Mert szerintem a tv is hozzátartozik ehhez a dologhoz. Ha ilyen nosztalgia meccseket nézek, akkor nekem is szembetűnő a pálya...és még sok minden. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!