Ferencvárosi TC vs Újpest FC elleni mérkőzésre amennyiben lenne valakinek jegye, jelezne nekem?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az április 2-án rendezésre kerülő Ferencváros-Újpest mérkőzésre keresek 1DB jegyet.
Én élnék ezzel a lehetőséggel amennyiben valakiknél felszabadulna egy hely.
Hajrá zöld sasok. 💚🤍
ma 08:14
1/4 anonim 

válasza:

Komolyan 1 jegy már nincs arra a meccsre?
Azért az elég hihetetlen, hogy 3 héttel előtte, mind a 20e< jegy elment.
(a kérdésedben nyelvhelyességi hiba van)
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos a válaszban is nagy nyelvhelyességi hiba van, mert erre a mérkőzésre tegnaptól lehetett jegyet vásárolni.
ma 08:28
3/4 anonim 

válasza:

Kedves Kérdező!
Ha tegnaptól árusítják a jegyet, akkor feltehetően még tudsz vásárolni. Szerintem akkor ne halogasd, keresd fel a legközelebbi árusítóhelyet.
4/4 A kérdező kommentje:
B szektorba lesznek ismerőseim és szólt hogy elfogytak a jegyek, azt nem említette hogy B szektor csak hogy elfogytak a jegyek, marad a D3, már csak társaság kell. 😃
ma 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!