Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mért kell fikázni a chelseat?

Mért kell fikázni a chelseat?

Figyelt kérdés

annyian fikázzák de nem értem miért?

és se szeretem a chelseat de ami csináltak azt úgy kellet és kész... el kell fogadni majd jövőre....

2012. máj. 20. 16:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Én évek óta Bayern-drukker vagyok, szóval valószínűleg elfogult vagyok, de... ez amit tegnap a chelsea mutatott egyszerűen idegesítő. Márpedig azért idegesítő, mert lehetett látni, hogy TUD támadni az a csapat, de mégsem teszik, inkább védekeznek végig. Végre hanyatlani látszik a Barca-féle fociölés, erre most jön egy másik?
2012. máj. 20. 16:21
 2/6 anonim ***** válasza:
72%

Mert irigyek azért. Ha a Bayern nyert volna ilyen játékkal egy München szurkoló se háborogna azon, hogy ki mennyit támadott. A Chelsea azt játszotta amit kell, hülyék lettek volna kitámadni amikor eredményesen tudnak védekezni...Meg a focit amúgy sem lövésekre, szögletekre...stb játsszák. Győzni kell, nem szépen játszani! A védekezés ugyanolyan része a focinak mint a támadás. Védekezést is lehet ugyanolyan magas szinten űzni mint a támadást. Én személy szerint tudom élvezni azt is amikor egy csapat ennyire jól védekezik. Tény, hogy ez a mostani Chelsea nem Európa legjobb csapata, de ezt az idei Bl-t TELJESEN MEGÉRDEMELTEN NYERTÉK MEG!

(Csak így zárójelbe azt azért hozzáteszem, hogy egyik csapatnak se szurkolok, és egyiket se utálom, teljesen közömbös mindkettő, így semlegesként gondolom ezt. Mielőtt valaki azt hinni, hogy elfogult vagyok...)

2012. máj. 20. 17:10
 3/6 A kérdező kommentje:

de a chelsea eddig. barca bayern ellen jatszot így pl napoli ellen megérdemelt győzelem volt és támadás is sok volt.miért 3 mecs alapján bírálnak

ám kösz a normális választ

2012. máj. 20. 17:12
 4/6 A kérdező kommentje:
a pool arsenal mecset sajna nem láttam de sztem ott se így játszottak
2012. máj. 20. 17:14
 5/6 anonim ***** válasza:
En a chelseanak drukkoltam, es annyira hihetetlen volt, hogy nem a bayern nyert.:) orultem neki de a bayern szurkoloinak eleg rossz lehet , szoval gondolom azert szoljak le a chelseat.
2012. máj. 20. 17:27
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Mert irigyek azért. Ha a Bayern nyert volna ilyen játékkal egy München szurkoló se háborogna azon, hogy ki mennyit támadott. A Chelsea azt játszotta amit kell, hülyék lettek volna kitámadni amikor eredményesen tudnak védekezni...Meg a focit amúgy sem lövésekre, szögletekre...stb játsszák. Győzni kell, nem szépen játszani! A védekezés ugyanolyan része a focinak mint a támadás. Védekezést is lehet ugyanolyan magas szinten űzni mint a támadást. Én személy szerint tudom élvezni azt is amikor egy csapat ennyire jól védekezik. Tény, hogy ez a mostani Chelsea nem Európa legjobb csapata, de ezt az idei Bl-t TELJESEN MEGÉRDEMELTEN NYERTÉK MEG!

(Csak így zárójelbe azt azért hozzáteszem, hogy egyik csapatnak se szurkolok, és egyiket se utálom, teljesen közömbös mindkettő, így semlegesként gondolom ezt. Mielőtt valaki azt hinni, hogy elfogult vagyok...)

Abba mi a jó ha egy csapat beáll védekezni?

2012. máj. 20. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!