Hogy tanuljak meg focizni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék focizni, imádom nézni a csapatot a suliban, és a tvben is mindig nézem a VB-t, BL-t. Néha beállok a fiúkhoz focizni, de nagyon bénának érzem magam. Célozni tudok, mert kosarazok, de gondolom ez nem függ össze. Szóval tudnátok segíteni? Saját ötletek, vagy online "focisuli" ? köszi
13/L
2012. máj. 19. 21:10
1/10 anonim válasza:
Szerintem keress valami városi focisulit és iratkozz be.
Délutánonként vannak az edzések, tanítás után tudsz menni.
Vagy ha még nincs kedved akkor menj le az udvarra vagy a ház elé és gyakorold a labdakezelést :D
2/10 A kérdező kommentje:
Barátnőm focizik 3 éve. Most ment volna országosra, 10-0-ra gyertek, bejutottak. Csak gyökér az edző és lemondta -.-" csak az ő csapatuk van ami lány, és elég profik. Nem akarom annyira égetni magamat. Viszont szoktam vele gyakorolni, tanítgat, csak nem túl sűrűn. Úgyhogy itthon is szeretnék. Labdakezelést egyedül tudom gyakorolni? ha igen akk hogy?
2012. máj. 19. 21:53
3/10 DownDownDown válasza:
leginkább úgy,hogy egy labdával kezdj el dekázgatni,sokat és próbálj minél többet.ha megy már olyan 10deka egyszerre akkor csináld azt,hogy kijelölsz valahol egy kisebb-nagyobb pontot,és próbáld meg rápasszolni a labdát,úgy hogy eltaláld.úgy passzold rá,hogy ha jobb lábas vagy,akkor bal lábbal a labda mellé lész,és jobb belsővel elpasszolod.próbáld úgy,hogy ha eltaláltad közelről,akkor menj távolabb :D és próbáld meg érzéssel csinálni:) utána labdavezetést próbálj.egyébként hová valósi vagy?:D ha közel laksz,lehet hogy tudnék segíteni :D
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget. Amúgy Csongrádi vagyok. Gondolom te "nagyvárosi" vagy :D
2012. máj. 21. 19:46
5/10 DownDownDown válasza:
kár,kicsit messze vagy :D egyébként nem Pesten lakom,eléggé délen (Tolna megyében):D
6/10 A kérdező kommentje:
hát egy kicsit nagyon :) azért köszi :)
2012. máj. 22. 13:19
7/10 anonim válasza:
Gyors fejlődést legkönnyebben játék közben tudsz elérni, nem tudom, hogy nálatok van-e a közelben sportpálya, vagy egy normális placc ahol lehet focizni, de én mindig is a jobbak közt voltam, és abban a hónapban amikor minden szabadidőkben a téren fociztam, akkor rengeteget fejlődtem :) 17f
8/10 A kérdező kommentje:
:D hát igen, suliban minden nap focizunk, már nem teremben. Beállok én néha közéjük csak hát, útban vagyok :D és ezt nem szeretném...
2012. máj. 24. 19:04
9/10 anonim válasza:
Labdakezelést nem nehéz megtanulni bár ha szépen akarod csinálni időbe telik. (Én kb 3-4 évesen kezdtem el focizni 5 évesen már a csapatban kezdő voltam) mindig próbálj arra figyelni hogy ne dobd messzire magadtól a labdát, csak mindig kicsit és minél többször érj bele.Ha ezt gyorsan sprintelve is megtanulod akkor kezdhetsz pl olyan cseleket tanulni mint Cristiano Ronaldo. Én évekig gyakoroltam és most érzem hogy hasznos volt. Soha ne add fel mert senkinek sem sikerül előre minden. Második dolog hogy ne érezd azt hogy útba vagy ! :) Mindig csak magaddal és a labdával foglalkozz. Ha valaki rosszat szól rád ne törődj vele mert nem lesz önbizalmad és az nélkül nehéz ezt csinálni. (rám is sokszor kiabálnak a nézők, de ha velük foglalkozom nem tudok figyelni a focira). Szerintem felesleges a focisuli ha a barátaiddal vagy magad gyakorolsz akkor egy idő után megtanulod és sok játékosnál azt vettem észre hogy elveszik a lábukat a labda elől ha valaki rúg. Ne félj odalépni...persze nem jó érzés ha megrúgnak de a foci az ilyen :D
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi, bár már annyira nem érdekel sajnos nem jött össze :/
2013. febr. 2. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!