Ki szereti a kézilabdát?
Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 16:00
1/11 anonim válasza:
Senki mert ott 1 csel van: amikor rángatod a kezed. Meg oda nem kell kapus mert úgyis gól. És a gólnak nem lehet annyira örülni mint a fociban.
2/11 anonim válasza:
Elottem levo valaszolo: az en nevembem kerlek ne beszelj, hogy "senki nem szereti", mivel en igenis szeretem. Futballista letemre sokkal izgalmasabbnak tartok pl. egy kezilabdamerkozest, mint a futballmerkozeset javareszet! Szoval ne altalanosits!
3/11 anonim válasza:
Még nem kóstoltam,de lehet,hogy nem rossz.
4/11 Bogoj válasza:
nem rossz a kézilabda, de a karateruha jobb...
5/11 HappyHippi válasza:
szerintem a kézilabda az egyik legjobb sport! és nem igaz hogy nem kell kapus, ugyanis én is kézilabda kapus vagyok és meccsek végeredményét nagyon is befolyásolja hogy hogy véd !
6/11 anonim válasza:
Nos, én szeretem a kézit, kapus vagyok. És köszi, hogy nem érek semmit...:'D
Mellesleg a kapuson rengeteg múlik, volt hogy miattam vesztettünk, esetleg nyertünk meccset.
7/11 tomy88trance válasza:
Egyet értek az előttem szólóval, ezért se szerettem kapus lenni,mert amikor sokáig nem voltam formában folyton én kaptam a lecs*eszést :D Én is nagyon bírom a kézi labdát ,sajnos nincs rá lehetőségem hogy űzzem, pedig általános iskolába tesin szinte mindig az volt :)
8/11 tomy88trance válasza:
Egyébként nagyon is számít a kapus, csak védeni nem úgy kellene,ahogy a legtöbben védenek,mert úgy tényleg nehéz kivédeni hogy spárgázol meg a kezed is széttárod :D Én valahogy mindig ráéreztem,hogy hova jön a labda :)Kivéve amikor az említett rossz szériámban voltam és utáltam már,hogy mindig engem tesznek kapuba, egyszer meguntam és végigrohantam a pályán és lőttem egy gólt ki is állítottak( tesin :D )
9/11 anonim válasza:
ÉRTELMES-KÉRDÉS!!!Ezzel az ésszel azt is kérdezhetted volna hogy"ki szereti a lekváros csirkét vadasan vagy a texasi láncfűrészest sexpartnernek".VÁLASZ:IGEN vagy NEM.(a helyes választ kérjük aláhúzni).A nyertes nyereménye egy kéthetes Mars expedíció!!!!!
10/11 tomy88trance válasza:
Még mindig értelmesebb mint azok akik azt kérdezik,hogy lesz -e ilyen olyan kitalált ivázió stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!