Melyik a világ legjobb foci csapata?
Figyelt kérdés
Csak klubbokra értem és ha lehet ne nagyon hozzunk fel érvelésként, hogy ez ennyiszer meg ennyiszer nyert 50 évvel ezelőtt.... Kérem, hogy csak a jelent vegyük számításba.2012. máj. 12. 22:14
21/28 Carlo do Renny válasza:
REAL MADRID!!!!!!!!!! Minden idők legjobb csapata most is ők a legjobbak!!!!! A Barcelona meg egy fostalicska! CR7 nagyobb sokkal nagyobb ász mint a cigo messi!
23/28 anonim válasza:
Nejmár FC a legjobb!!!44!!44 Nejmárdzsíerr pedig a legjobb játékos a világon!!! Semmi sem fogható a Nejmár Rondaldó Messzi négyeshez!!!
25/28 anonim válasza:
1. Barca
2. Lille
3. Manchester City
4. Bayern
5. Liverpool
28/28 anonim válasza:
Hát mondok valamit a világ legjobb foci csapatai atlétiko madrid barca meg mun utd meg real madrid én sokat gondolkottam hogy meyik lehet a legjobb mindig utána jártam és felsorolta a laptop hogy
1 barca
2 atletiko madrid
3 real madrid
4mun utd
5 liverpoli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!